profimedia
StoryEditor

Africký horoskop vraj dokáže odhaliť viac, než ten klasický. K akému znameniu patríte?

02.09.2021, 08:30
Životný štýl
Klasický horoskop je síce najrozšírenejší, no podľa mnohých nepresný. Existujú tak mnohé verzie - medzi nimi aj africká, ktorá dokáže opísať vaše znamenie o čosi presnejšie.

Vzdialený horizont (4.9. - 3.10.)

Vzdialený horizont je veľký rojko, ktorý sa spočiatku hanbí. Napriek tomu však väčšinou dosiahne splniť svoje sny a ambície. Okrem iného je spoľahlivým človekom a všetko, čo vám osoba narodená v tomto znamení sľúbi, aj dodrží. Nemožno mu odoprieť ani ďalšie skvelé kvality, akými sú pracovitosť, trpezlivosť a poriadkumilovnosť. Život s nimi býva usporiadaný a harmonický.

Dieťa pravdy (4.10. - 3.11.)

Ľudia narodení v tomto znamení nemajú problém s nadviazaním priateľstva. Sú otvorení, priami, empatickí a dokážu sa stať nielen obľúbenou bútľavou vŕbou ale aj skvelými radcami. Pre ich dobrosrdečnosť sú však často príliš naivní a veria, že všetci im chcú dobre tak, ako oni im. Práve preto bývajú často zranení a mali by si dávať väčší pozor.

Sýpka (4.11. - 3.12.)

Sýpka má obrovský potenciál, záleží však len na nej, do akej miery ho bude schopná využiť a vyťažiť z neho. Títo ľudia sú prirodzene pracovití a schopní a už pri menšej snahe dosiahnu takmer čokoľvek, čo si zmyslia. Sú príliš skromní a mnoho z nich trpí nedostatkom sebavedomia, čo ich často utápa v zlých náladach. Po svojom boku by mali mať najmä citlivejších ľudí, ktorí im budú pripomínať, akí dôležití sú - a tiež ich kvality.

Baobab (4.12. - 3.1.)

Ak ste sa narodili v tomto znamení, získali ste šťastnú kartu života. Nielenže sú múdri, poctiví ale zároveň ctižiadostiví, čím dosiahnu v kariérnom živote čokoľvek, čo si zaumienia. V súkromnom živote im chýba viac vlastnosť, ktorá im umožňuje prejavovať city, no pozor - neznamená to, že žiadne nemajú, práve naopak. Snažia sa ich však vyjadriť skôr gestami než rečami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 06:07