profimedia
StoryEditor

Perzský horoskop patrí k tým najpresnejším na svete. Zhoduje sa s vaším znamením?

23.08.2021, 19:30
Životný štýl
Perzský horoskop symbolizuje zvieratá, ktoré sú akýmsi ochrancom človeka narodeného v danom období. Okrem iného od neho človek získava aj vlastnosti.

Ježko (21.3.-17.4.)

Ľudia narodení v tomto období sú často plní rozporov. Na jednej strane pôsobia neprístupne a ''tvrdo'', nedôverujú ľuďom, sú mimoriadne opatrní, no na druhej strane sa dokážu v prípade zamilovania oddať človeku, ktorého si k sebe pustia. To samé však očakávajú aj od druhej strany a v prípade, že ich milovaná osoba sklame, nesú to veľmi ťažko. Práve preto je mnoho týchto ľudí zameraných na kariéru.

Slon (18.4.-15.5.)

Je známe, že slon je rozvážne, pomalé, avšak veľmi vytrvalé zviera. Takéto vlastnosti majú aj ľudia narodení v tomto znamení, ktorí sú väčšinou veľmi opatrní. Ak však niekoho príjmu do svojho ''stáda'', budú ho chrániť a podporovať. Majú taktiež obrovskú vôľu, vďaka ktorej dosahujú veci, o akých sa iným ani len nesníva. Nerobí im problém pomáhať druhým ľuďom, najmä tým, ktorí sa potrebujú o niekoho oprieť.

Zlatý zajac (16.5.-12.6.)

Ľudia narodení pod týmto symbolom pôsobia celý život mladistvo. Sú plní kreativity a neustále v pohybe - milujú zábavu, spoločnosť a najviac sa dokážu uvoľniť priamo medzi ľuďmi. Zajace nájdu spoločnú reč s každým a azda neexistuje človek, ktorého by si nedokázali získať na svoju stranu. Problémom však môže byť ich nestálosť a nespoľahlivosť. Známi sú tiež zmenou nálad, ktorú len ťažko ustriehnuť.

Bobor (13.6.-10.7.)

Na jedincov narodených v tomto symbole sa môžete spoľahnúť v každej situácii. Nebývajú len skvelými priateľmi, ale neslôr aj rodičmi. Pre svojich blízkych urobia prvé aj posledné, no ak ich raz sklamete, neočakávajte, že sa k vám budú správať rovnako. Nezabudnú vám ani tú najmenšiu krivdu a to najmä preto, že sami ponúkajú srdce na dlani a nedokážu sa len tak vyrovnať s bolesťou.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:41