StoryEditor

Táto žena popiera všetky zákony starnutia. Tu je jej tajný recept na mladosť a krásu

02.10.2015, 05:00
Životný štýl
Pohľad na ňu vyráža dych. Dvojnásobná babička sa totiž pýši výstavnou figúrou, ktorú jej môžu závidieť nielen rovesníčky, ale i mladšie ročníky.

V dvadsaťpäťke už ženy neuvažujú o kariére modelky, za to 59-ročná Yasmine Rossiová má na úspešnú modelingovú kariéru našliapnuté. Spolupracuje s mnohými slávnymi svetovými značkami a ponuky na fotenie a sa jej len tak sypú, ako uvádza boredpanda.com. Živí ju krásna tvár a štíhle telo, ktoré ani zďaleka nevyzerá, že by patrilo dvojnásobnej babičke.

Yasmine Rossiová sa narodila vo Francúzsku v roku 1955 a vyrastala na ostrove Korzika. Keď mala 30 rokov, presťahovala sa do New Yorku a začala pracovať ako modelka. Zatiaľ čo mnohé ženy sa snažia schudnúť a modelky udržať si svoju figúru, Yasmine nič zvláštne pre to nerobí. Ľudia sa jej stále pýtajú, čo robí pre to, aby bola za každých okolností krásna, no ona sa vždy len tajomne usmiala. Teraz sa však rozhodla vyjsť s pravdou von a priznala tiež, či nepodstúpila plastické operácie.

      

"Nie je v tom žiadne tajomstvo. Pokožku si čistím raz týždenne olivovým olejom a cukrom. Denne zjem jedno avokádo, jem organické mäso a ryby. Na mojom tanieri nájdete len potraviny v bio kvalite," prezradila tajomstvo mladosti Yasmine.

Žiadne plastiky, ale prirodzená krása. Zdravý životný štýl sa prejavil na jej vzhľade a je elixírom mladosti. Yasmine je tak dôkazom, čo dokáže s nami spraviť zdravé stravovanie a dostatočný pohyb, ktorému sa venuje minimálne trikrát do týždňa. S fyzickou aktivitou to však nepreháňa a keď ju skolí choroba, ak sa dá, uprednostní prírodnú liečbu než lieky.

    

Atraktívna Francúzka si užíva život plnými dúškami. Šediny ju netrápia, ba práve naopak. Tvrdí, že lepšie ako teraz, sa necítila ani v dvadsiatke. Budúci rok oslávi okrúhly vek, 60 rokov, no vrásky jej to nerobí. Na vzhľade nezáleží, dôležité je, ako sa človek cíti vo svojom vnútri.  

                                          

Takto sa Yasmine prezentuje vo videu, ktoré potom posiela spoločnostiam a agentúram: 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:26