Čo prezrádza tvar tela o vašej osobnosti?pexels
StoryEditor

Čo o vás prezrádza tvar postavy? Toto sú kľúčové vlastnosti, ak ste hruška, obdĺžnik či presýpacie hodiny

26.12.2022, 16:00
Životný štýl

Vedeli ste o tom, že tvar postavy o vás dokáže mnohé prezradiť? Či už máte telo v tvare hrušky, trojuholníka alebo presýpacích hodín, prezradíme vám, čo to hovorí o vašej osobnosti.

Tvar hrušky

Ženy s postavou v tvare hrušku bývajú pre opačné pohlavie mimoriadne príťažlivé, preto často dostávajú komplimenty, ale naozaj vážne ich berú len od svojich najbližších. Ide o dámy s jedinečnou osobnosťou, ktorú okolie aj doceňuje. Hrušky bývajú extrovertné a dobrodružné povahy, majú tendenciu mať vysokú sebadôveru, čím priťahujú veľa pozornosti. Vo vzťahoch sú sexuálne, emocionálne a intelektuálne.

Tvar trojuholníka

Telo v tvare trojuholníka mávajú tiché, pokojné a navonok veľmi vyrovnané ženy. Na druhej strane, pri správnych ľuďoch vedia prejaviť svoju bláznivú povahu. Vážnu situáciu však dokážu zvládnuť vždy s chladnou hlavou. Sú veľmi intelektuálne, neustále o niečom premýšľajú, a to ich robí veľmi príťažlivými. Čo sa týka vzťahov a sexuálnej stránky, často hľadajú skôr potešenie a experimentovanie ako len obyčajné nudné milovanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:46