instagram.com/strangerthingstv
StoryEditor

Prichádzajú dlhoočakávané pokračovania seriálov na Netflixe, ktoré si nesmiete nechať ujsť!

26.05.2021, 08:00
Životný štýl
Najočakávanejšie seriály od Netflixu, ktoré nám prinesie rok 2021. Síce nepoznáme presné dátumy premiér všetkých pokračovaní, no je isté, že ich tento rok môžeme s radosťou očakávať.

LUPIN, druhá séria

Pred pár rokmi obvinil bohatý a mocný Hubert Pellegrini nevinného človeka z krádeže diamantového náhrdelníka. Kvôli obrovkému poníženiu to nezvládol a obesil sa vo väzení. Elegantný a prefíkaný zlodej Assan Diop sa rozhodne pomstiť smrť svojho otca. Na pokračovanie sa môžeme tešiť už 11. júna.

TOO HOT TO HANDLE, druhá séria

Pokračovanie dobrodružstva na ostrove, na ktorom môžeš vyhrať 100 000 dolárov sa pomaly blíži. Najúspešnejšia reality show prichádza s druhou sériou už 23. júna. 

SEX EDUCATION, tretia séria 

Otis, Maeve a Eric si otvorili sexuálnu poradňu pre tínedžerov zo strednej školy. Kvôli tomuto biznisu sa z nich stali priatelia a spoločne prežili množstvo dobrodružstiev. Seriál plný lásky, priateľstiev a hlavne sexu chystá pokračovanie už toto leto. 

ZAKLÍNAČ, druhá séria

Seriál Zaklínač je natočený podľa rovnomennej knižnej série, podľa ktorej vznikla aj počítačová hra. Tento rok by sme sa mali dočkať aj druhej série! V prvej sérii sa prelínali tri príbehy rôznych hlavných postáv, Geralta z Rivie, Yennefer a Ciri. V druhej sérii sa snáď už dočkáme aj toho, že sa všetky tri postavy stretnú. 

MONEY HEIST, piata séria

Najobľúbenejší dramatický kriminálny seriál prichádza s novými časťami. Na Netflixe bude dostupná piata séria 3. septembra. 

STRANGER THINGS, štvrtá séria

Na Netflix sa má vrátiť aj fantasy seriál Stranger Things. Podľa posledného vydaného teaseru má byť oveľa temnejší a záhadnejší, ako všetky ostatné predošlé časti. Hlavná postava Eleven bude musieť so svojimi priateľmi čeliť obrátenému svetu, takzvanému Upside Down a iným nástrahám. Podarí sa jej v novej sérii konečne vyhrať? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 18:31