Instagram @dminikah
StoryEditor

Krásna Slovenka odkazuje všetkým ženám, aby sa naučili milovať svoje telo!

03.02.2021, 18:00
Životný štýl
Dominika Krčmáriková je Slovenka, ktorá momentálne žije v Nemecku. Roky sa venuje modelingu, no dnes vníma veci inak, ako kedysi. Naučila sa naozaj milovať svoje telo a príkladne sa oň aj stará. My sme sa jej opýtali na jej životný štýl a aj na zopár rád, ako zlepšiť ten svoj a konečne pre seba začať robiť niečo zdravé.

Dominika, aká bola tvoja cesta k modelingu? Ako dlho sa už tejto profesii venuješ?

Modelingu sa venujem už 15 rokov, full-time platí mi to účty. Rada by som ti povedala o niečo vzrušujúcejší scenár ako ma objavili, ale pamätám si, že som bola s maminou v meste na prechádzke. Mala som 14 rokov, a skautka z agentúry EXIT ma oslovila, či si viem predstaviť stať sa modelkou. Vtedy som bola hanblivá a nevedela som presne, čo to znamená a obnáša. S maminou sme sa doma o tejto príležitosti rozprávali niekoľko dní a nakoniec som sa rozhodla , že to skúsim a išla som na stretnutie do agentúry EXIT model management kde som spoznala celý tým.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Krcmarikova (@dminikah)

Bolo to pre teba na začiatku náročné? Hovorili ti ľudia z brandže, čo a koľko môžeš zjesť?

Začiatky boli náročné, ale nie pre moju váhu a vzhľad, ako dieťa a tínedžer som mala šialene rýchly metabolizmus, takže som to mala veľmi ľahké z tohto hľadiska. Vyzerala som extrémne chudo, doslova kosť a koža a to mojim obľúbeným jedlom v tom veku boli 3 cheese-burgery počas obeda. Mala som opačný problém, a to  pribrať.

Náročná však bola všetká tá novota. Predstava hovoriť plynule po anglicky, cestovať sama do zahraničia, pracovať s profesionálmi, ktorí sa na mňa pozerali ako na dospelého jedinca, ktorého si zabookovali na robotu, to bol pre mňa úplne nový svet.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Krcmarikova (@dminikah)

Bola si vtedy, keď si s modelingom začala, so sebou naozaj spokojná?

Bola som dieťa, ktoré nemalo ani menštruáciu, ani prsia, ani zadok. Vyzerala som ako slamka, myslím, že som ešte vtedy nevedela povedať, ako sa cíti človek, keď je spokojný sám so sebou. Viem však , že som bola extrémne šťastná, nakoľko som hneď začala pracovať pre prestížne celosvetové značky a dostávala som pozitívnu spätnú väzbu z agentúry. Aj od klientov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 10:36