shutterstock.com
StoryEditor

Jedzte dve vajíčka denne a tieto úžasné vecí sa stanú s vaším telom

29.10.2020, 18:00
Životný štýl
Nesúď knihu podľa obalu. Pri vajíčkach to platí dvojnásobne. V „špinavom kurníku“ nájdeme zlato pre naše zdravie. Už dve vajíčka denne môžu nahradiť celú škálu potravinových doplnkov. A liekov! Pozrite sa a zistite, aký zázračný dar je vajíčko.

Omladnete

Až 87% žien, ktoré sa zúčastnili experimentu holandských vedcov, sa zbavili stareckých znamienok a pokožka sa im rozžiarila. Pleť sa podstatne vyhladila aj mužom. Jesť vajíčka sa oplatí!

Znížite riziko rakoviny pŕs
Slepačie vajíčka sú luxusom pre vaše zdravie. Milé dámy, štúdie potvrdili, že tie ženy, ktoré zaradili vajíčka do každodenného jedálnička, znížili rozvoj rakoviny pŕs až o 18%.

Začnete chudnúť
Vajíčkové raňajky sú doslova jedlom šampiónov. Pomocou nich dosiahnete vysnené miery dvakrát rýchlejšie. Vajcia nás parádne zasýtia hneď z rána, vďaka čomu už cez deň nezjete toľko jedla.

Koniec rozštiepeným končekom
S konzumáciou vajec prijímame vitamín B12 a stráviteľné bielkoviny, ktoré vyživujú korunu krásy. Rovnako pôsobia aj na pokožku. Tá sa spevní a rozžiari.

Vyrovnáte hladinu vitamínu D a spevníte zuby aj kosti
Jedno súvisí s druhým. Vitamín D, ktorý obsahujú vajíčka, zlepšuje vstrebávanie vápnika, ktorý posilňuje kosti a zuby. Vedci naviac zistili, že množstvo vitamínu D vo vajíčkach môžeme ovplyvniť špeciálnymi potravinovými doplnkami, ktoré sa podávajú sliepkam s bežným krmivom.

Nebudete zabúdať
Náš mozog komunikuje s telom pomocou mozgových buniek. Podľa vedcov už dve vajíčka denne zlepšujú našu pamäť a zabezpečia prevenciu proti Alzheimerovej chorobe.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:00