unsplash.com
StoryEditor

Nezamilujú sa len tak jednoducho. Pozrite sa, ktoré znamenia je ťažké si získať

21.12.2021, 07:00
Životný štýl
Stáva sa, že nie každý sa dokáže okamžite zamilovať. Sú ľudia, ktorí sa radi hrajú na naháňačku a túžia, aby ste ukázali, ako veľmi o nich stojíte. Aj keď môžu byť dobrými partnermi, pri niektorých znameniach je potrebná väčšia námaha a trpezlivosť, kým sa dostaví náklonnosť aj z druhej strany.

Blíženci

Toto znamenie sa síce nepotrebuje hrať na naháňačku, ale je ťažké si ho získať najmä kvôli jeho nerozhodnosti v srdcových záležitostiach. Ak s ním budete naozaj chcieť byť, musíte mu dať veľa priestoru a času, aby si dokázal utriediť svoje pocity. Ich náklonnosť by ste si však mali získať okamžite, aby sa im neskôr lepšie rozhodovalo. Blíženci majú predovšetkým dvojitú povahu, kedy jedna môže chcieť byť s vami, ale druhá potrebuje viac dôkazov o vašom úprimnom záujme.

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení si vedia veľmi dobre zachovávať odstup, akonáhle pocítia, že ich emócie premohli. Škorpión má rád veci pod kontrolou a keď sa prestane cítiť pokojne a bezpečne, dokáže si svoju náklonnosť odoprieť. Je schopný zájsť tak ďaleko, že preruší aj vzťah s niekým, na kom mu záleží. Ak totiž niečo prebieha rýchlejšie, ako by malo, potrebuje v sebe obnoviť citovú rovnováhu. Jednoducho, Škorpión sa desí zlomeného srdca, a preto sa snaží odolávať tomu, aby sa láske otvoril.  

Strelec

Strelci sú známi najmä vďaka svojmu ohňu a veľkej vášni. Sú schopní urobiť čokoľvek, aj keď by to mohlo niekoho zraniť. Majú veľký problém sa usadiť, pretože keď stretnú niekoho, koho majú radi a kto ich priťahuje, keď sa veci stanú vážne, majú tendenciu sa stiahnuť. Strelec totiž verí, že vás nebude baviť ho neustále prenasledovať a snažiť sa, pretože nechce riskovať, že sa do vás zamiluje. Jediné, čo sa mu páči, je vzrušenie z toho, že ho niekto naháňa.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 04:37