unsplash.com
StoryEditor

Nezamilujú sa len tak jednoducho. Pozrite sa, ktoré znamenia je ťažké si získať

21.12.2021, 07:00
Životný štýl
Stáva sa, že nie každý sa dokáže okamžite zamilovať. Sú ľudia, ktorí sa radi hrajú na naháňačku a túžia, aby ste ukázali, ako veľmi o nich stojíte. Aj keď môžu byť dobrými partnermi, pri niektorých znameniach je potrebná väčšia námaha a trpezlivosť, kým sa dostaví náklonnosť aj z druhej strany.

Kozorožec

Miluje prácu a sústredí sa najmä na svoju kariéru. Kozorožec je najšťastnejším človekom, keď je sám, pretože mu to dáva šancu, čo najviac rásť. Keď niekoho stretne, dokáže hrať veľmi tvrdo, pretože si cení svoju slobodu a nezávislosť. Nerád sa niečoho vzdáva pre toho, kto si to nezaslúži. Pri Kozorožcovi sa musíte naozaj veľmi snažiť, pretože čo sa týka lásky, nikdy neriskuje. Od druhej strany potrebuje istotu a odhodlanie, avšak je to cesta na dlhú trať, pretože to uňho nie je také jednoduché.

Vodnár

Toto znamenie má o láske veľmi zmiešané pocity. Jednu chvíľu vás môže milovať a niekedy má pocit, že ho dusíte. Vodnár je profesionál v testovaní trpezlivosti, pretože potrebuje mať neustále kontrolu nad výsledkom vecí. Pri zoznamovaní má najradšej voľnejší priebeh, aby ho to udržalo v moci a druhého nútilo sa čo najviac snažiť. Avšak Vodnár má tendenciu riadiť sa najmä podľa hlavy, čo mu potom často bráni jednoducho žiť v danom okamihu. Neusadí sa, pokiaľ si nie je istý, že našiel partnera, ktorý sa zhoduje s jeho energiou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 02:15