profimedia
StoryEditor

Pozornosť či potreba kontrolovať. Na čom ste podľa vášho znamenia závislí?

13.12.2021, 18:00
Vzťahy
Každý máte v živote svoj súbor veci, bez ktorých si jednoducho neviete predstaviť žiť. Sú to veci, ktoré vám napríklad prinášajú pôžitok alebo naopak pomáhajú prekonať ťažký deň. Pozrite sa, na čom by ste podľa vášho znamenia mali byť závislí.

Baran

Toto znamenie miluje oddych a odreagovanie sa napríklad pri zábavných televíznych reláciách či seriáloch. Jeho závislosťou je však dobrá káva a potrpí si na jej správnom výbere. Baran miluje taktiež rôzne výzvy a nebojí sa zariskovať či nechať sa na niečo nahovoriť.

Býk

Ľudia narodení v znamení Býka obľubujú maznanie. Radosť im dokáže urobiť aj vôňa čerstvých kvetov. Sú milovníkmi pohody, často si doprajú kúpeľ a neodolajú ani dobrej masáži. Celkovo si na svojom osobnom luxuse dávajú záležať a nerobí im problém doň investovať.

Blíženci

Toto znamenie máva tendenciu byť závislí na sociálnych sieťach. Aj keď hovorí, že na nich netrávi veľa času. Dokáže na nich stráviť hodiny, aj keby by mal zostať hore až do rána. Zasahuje mu to však do spoločenského života, pretože má v realite väčší problém komunikovať s ľuďmi. 

Rak

Rak sa narodil s láskou pre zvieratká. Okrem toho je veľkým milovníkom sledovania filmov. Z emocionálnej stránky je Rak závislý na ľuďoch, ktorí si to nezaslúžia. Toto znamenie je totiž stvorené byť opravárom „rozbitých“ ľudí. Rak verí, že každý má šancu byť dobrým človekom.

Lev

Nepochybne je Lev závislý na pozornosti. Má rad byť obdivovaný a taktiež miluje spoločnosť. Dokáže si rozumieť takmer s každým. Okrem toho si Lev našiel obľubu aj móde a zakaždým musí vyzerať, čo najlepšie.

Panna

Pre Pannu sú dôležité nvedomosti a to, aby mala všetko pod kontrolou. Toto znamenie obľuvuje predvádzanie sa a v prípade, že niečo nevychádza podľa jej predstáv, dokáže byť mimoriadne nepríjemná. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:56