Ilustračné fotodreamstime.com
StoryEditor

Urobte si s nami test! Čo o vás prezradí typ kávy, ktorú si objednáte?

10.01.2018, 15:04
Životný štýl
Nájsť svoj vlastný štýl nie je nič jednoduché. Väčšine z nás to trvá aj niekoľko rokov, než sa konečne vo svojej vlastnej koži začneme cítiť jednoducho perfektne. Keď už do takého stavu prídeme, uvedomujeme si naplno, že v rámci nášho nového ja, je potrebné doladiť každý detail. Medzi ne patrí aj to, aký typ kávy si vyberieme. Neveríte? Presvedčte sa s nami.

Espresso

Malá čierna káva bez mlieka patrí do rúk nekompromisných žien, ktoré na dlhé popíjanie nemajú čas ani chuť. Milujú rýchle rozhodovanie a pevné postoje, ktoré nemôžu nič narušiť. Silné osobnosti v živote si doprajú silnú kávu.

via GIPHY

Latte

Viac ako po nakopnutí, túžia latte girl po pohladení. Čím viac mlieka, tým viac emócií a citov. Ženy, ktoré popíjajú latte, si užívajú v živote maličkosti. Stres je pre nich neznámy pojem bez obsahu. Takže zachovajte pokoj a vychutnávajte si krásy života!

via GIPHY

Cappuccino

Pevne ukotvené štandardy, ktoré nový trend zvlášť neohúri. Či už ide o módu alebo názory na svet, milovníčky cappuccina budú verné vždy len vlastnému presvedčeniu. Ak chcete ich zmýšľanie zmeniť, budete musieť argumentovať na úrovni. S emocionálnou stránkou u nich neuspejete.

via GIPHY

Ice coffee a sezónna ponuka

Tieto ženy kráčajú s dobou. Majú naštudované posledné trendy a chcú objavovať svet na každom kroku. Sú otvorené zmenám a neboja sa v živote riskovať. Hlavným životným mottom je pre baviť sa, ako to len ide.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:21