pexels.com
StoryEditor

Hľadáte romantickú dušu? Mužské znamenia, ktoré sú v tomto prípade stvorené pre vás

07.11.2021, 05:00
Životný štýl
Ktoré znamenie je najviac romantické? Pokiaľ ste citlivá a zakladáte si na romanticke, tieto znamenia sú pre vás to pravé orechové.

BLÍŽENCI

Blíženci sú nekoneční romantici a vo vzťahu pokladajú romantiku na jedno z prvých miest. Veľmi si zakladajú na láske a nehe, svojou milujúcou povahou zatienia akékoľvek znamenie. Pokiaľ stretnú toho správneho človeka, sú schopní všetkého, sú láskaví a dbajú na malé detaily, jednoducho sa snažia, aby bolo vždy všetko perfektné.

LEV

Keď lev chce a je na to dôvod a príležitosť, vie byť obrovským romantikom. Lev nepatrí k tým, ktorí robia romantické veci len preto, pretože vedia, že to ženy majú rady. Jednoducho to tak cíti a má potrebu ukazovať partnerke aj svoju milujúcu a nežnú stranu. 

RYBY

Ryby sú najcitlivejšie znamenie zverokruhu, sú veľmi empatické a milujúce, nikdy sa vám neotočia chrbtom. Vedia byť aj veľkými romantikmi, pokiaľ sa jedná o ich partnera, ktorého skutočne milujú. Ľudia narodení v znamení rýb sú nesmierne oddané bytosti, ktoré by spravili pre svoju druhú polovicu takmer čokoľvek. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:54