unsplash.com
StoryEditor

Dve mužské znamenia, ktoré vždy uprednostia kariéru pred rodinným životom

03.11.2021, 05:00
Životný štýl
S týmito dvoma znameniami o rodinnom živote radšej nepremýšľajte. Pokiaľ budú mať na výber, vždy radšej zvolia kariéru, ako rodinný život s vami.

ŠKORPIÓN

Muž škorpión je veľmi tajomný a tvrdohlavý človek, ktorý potrebuje svoju slobodu ako soľ. Je veľmi ambiciózny a naháňa sa za víziou úspešného života, pokiaľ si bude musieť vybrať medzi kariérou a vami, vždy zvolí kariéru. Aj keby bol čas a priestor, muž narodený v znamení škorpióna jednoducho neobetuje toľko svojho času a nevynaloží také úsilie, aby sa dokázal venovať obom veciam. Pokiaľ si bude musieť skutočne vybrať, nikdy sa nevzdá toho svojho šťastia. Škorpiónovi vždy záleží najprv na sebe a potom pozerá na druhých. Plánovať si s týmto znamením život dopredu je vždy prekvapením, pretože nikdy nemáte istotu, ako sa to vyvinie.

STRELEC

Strelec je silné a nevyspytateľné znamenie, ktoré sa púšťa do vzťahov len pri veľkom presvedčení. Nenávidí stereotyp a potrebuje skúšať neustále niečo dobrodružné a najmä nové, rodinný život mu ako správna voľba v tomto prípade nepríde. Strelec mení často prácu, pretože ho nebaví existovať v tom istom prostredí každý deň a komunikovať s tými istými ľuďmi a presne takto rozmýšľa aj pri iných veciach. Nevie si predstaviť ten istý kolotoč dookola pri rodinnom živote a tú veľkú zodpovednosť, ktorú bude musieť nadobudnúť, vie, že tým stratí svoju bezhraničnú slobodu a voľnosť robiť si čo sa mu kedykoľvek zachce. Pokiaľ si teda bude musieť muž narodený v znamení strelca vyberať medzi kariérou a založenia si rodinného života s vami, zakaždým zvolí to prvé, aj keď nebude zrovna tá ponuka kariéry lákavá a seriózna. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:44