unsplash.com
StoryEditor

Začiatok novembra v znamení lásky: Tieto dve znamenia by mali byť v pozore

29.10.2021, 18:00
Životný štýl
Pre niektoré znamenia bol tento rok, čo sa týka partnerského života, úspešný. Pre niektoré to bola naopak smola, ktorá sa ale čoskoro zmení na šťastie. Tieto dve znamenia by mali mať oči na stopkách!

BLÍŽENCI

Blížencom sa tento rok v láske príliš nedarilo. Od prvého mesiaca ich sprevádzalo sklamanie a neustála smola v partnerskom živote, to sa ale od budúceho mesiaca rázne zmení. Buďte preto v pozore! Pravá láska na vás čaká rovno pod nosom, aj keď si nebudete spočiatku istí, nerobte unáhlené závery a nechajte sa prirodzene viesť. Nemusíte nič prehnane analyzovať a riešiť, nepremýšľajte nad tým, uvidíte ako sa to samo vyvinie. Dajte tomu voľný priebeh, doteraz ste mali všetko pod palcom vy, no v tomto prípade bude najlepšie, ak to necháte na “vesmír”.

KOZOROŽEC

Pri kozorožcoch je to veľmi individuálne, zatiaľ čo sa jeden kozorožec zamiluje na prvý pohľad, inému to trvá dlhšie a má problémy sa stopercentne otvoriť, aj keď to tak pri danej osobe cíti. Kozorožec hľadá vo všetkom pochybnosti, neverí takmer nikomu, preto je pre neho nesmierne zložité dávať najavo svoje city a emócie. Od nasledujúceho mesiaca sa všetko zmení, čaká vás prekvapenie v podobe nečakanej lásky, ktorá vo vás vzbudí niečo, čo ste doteraz ešte nepoznali. Neodmietajte to, ak to tak budete skutočne cítiť, nechajte sa viesť. Nehľadajte chyby a odlišnosti medzi vami, pozerajte na pozitívne stránky, ktoré vás spájajú. Človeka musíte prijať aj s chybami, ktoré má, to ho robí neobyčajným a výnimočným. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:27