unsplash.com
StoryEditor

Jednoduché návyky, s ktorými úspešne schudnete: Držte sa ich a pôjde to ako po masle!

29.10.2021, 09:00
Životný štýl
Diéta si vyžaduje silné sebazaprenie a vytrvalosť. Nemusí byť drastická a ani priveľmi prísna, stačí sa držať efektívnych a jednoduchých krokov, ktoré nám pomôžu na ceste k vysnívanej váhe.

VEĽA VODY

Hydratácia je kľúčom ku všetkému. Pravidelné dopĺňanie tekutín má blahodárne účinky pre celé telo, preto nie je prekvapením, že správna hydratácia a dostatočný príjem tekutín, najmä vody, nám pomáha pri chudnutí. Voda vám dopomôže k pocitu sýtosti, preto sa vždy pred konzumovaním napite. 

VŠÍMAJTE SI MALIČKOSTI

Na chudnutie potrebujete mať aj veľa trpezlivosti, nejde to jednoducho a ani rýchlo. Myslite pozitívne a všímajte si maličkosti, ktoré sa na vašom tele dejú. Sledujte pozitívne vplyvy, ktoré sú výsledkom upravenej a vyváženej stravy, tešte sa zdravému životnému štýlu a majte v hlave to, že to robíte pre svoje zdravie. Pokiaľ sa nastavíte na pozitívnu vlnu, všetko pôjde jednoduchšie. 

VYTVORTE SI CHUTNÉ RECEPTY

Diéta neznamená jesť len ovocie a zeleninu. Aj pri chudnutí si môžete dopriať chutné jedlo, ktoré je stále zdravé a obsahuje málo kalórií. Už len obyčajné potraviny, ako je biely jogurt, jablko a trocha škorice viedia dokopy vytvoriť perfektný sladký dezert. Vyskúšajte experimentovať, pozrite si na internete rôzne fit zdravé recepty, ktoré sú častokrát jednoduchšie a rýchlejšie na prípravu a ešte k tomu majú obrovský benefit, sú zdravé a telu prospešné!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:02