instagram.com/ijembuca
StoryEditor

Rozhovor s Martinou Kavalirovou: Inšpiratívna žena, ktorá sa stará o svojho partnera so smrteľnou diagnózou a o tom, ako to všetko zvláda

09.10.2021, 17:00
Životný štýl
Čo všetko treba o tejto zákernej diagnóze vedieť a aké je to zmieriť sa s blížiacou sa smrťou partnera?

Napriek tomu, že vieš, aká je situácia s Honzom, rozhodli ste sa mať svadbu, ktorú ste mali v auguste. Čo vás viedlo k tomuto veľkému kroku?

Sama ani neviem. Pre neho bola svadba vždy len papier, ktorý nič neznamenal. Podľa mňa sa to zmenilo v okamžiku, ako stretol mňa. Nečakala som, že ma naozaj požiada o ruku a najmä tak skoro. Bola som šokovaná, veľakrát mi povie, keď len tak sedíme na posteli, že chce, aby som bola jeho ženou. Častokrát mi povie také prekrásne slová, že si ich musím zapísať, aby som na ne nikdy nezabudla. Mám knihu, do ktorej si to všetko zapisujem, je to nádherné. On chce byť stále so mnou, cítim, ako veľmi ma miluje, neviem to ani opísať. Toto je skutočne čistá láska. 

Ako vyzerá váš intímny život pri tejto diagnóze? Ako to zvládate, čo sa týka sexuálneho života?

Jeho pohlavný orgán funguje úplne v poriadku, takže je to len na partneroch, ako si to vo vzťahu zariadia. Poviem otvorene, ja som väčšinou hore, čo sa týka polohy a ostatné intímne veci fungujú perfektne. Pamätám sa, ako som ho videla prvýkrát, svalnatý, opálený a s krásnymi očami. Dávam mu stále najavo, že ho takto vnímam stále, aj teraz. Veľmi sa mi fyzicky páči, prídem za ním, hladkám ho, objímem ho, ukazujem mu, že sa mi páči, milujem ho celého takého, aký je. 

Celý livestream s Martinou Kavalirovou si môžete pozrieť na našom instagramovom profile, v sekcii IGTV:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Evita magazín (@evitamagazin)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:59