Príbeh NikolArchív
StoryEditor
Príbeh 9. Nikol Safinová (28)

Nedajte sa odradiť, ak o niečom snívate - odkazuje rozlietaná Slovenka Nikol, ktorá sa stala pilotkou

26.04.2022, 18:00
Žena evity

Moje meno je Nikol, mám 28 rokov, pochádzam z východného Slovenska, no už roky som doslova rozlietaná po svete. Začala som cestovať ako modelka, potom som strávila istý čas v Saudskej Arábii a Emirátoch ako letuška a minulý rok som skončila pilotské štúdium. Presne vtedy, keď sa kvôli korone prestalo lietať...

Počas toho pilotského tréningu, ktorý, samozrejme, nebol ľahký ani lacný, som čelila stereotypom a názorom, ktoré si nikto nepýtal. Byť ženou v kokpite je výzva, ale my ženy to vieme. V lete 2020 som skončila s komerčnou pilotskou licenciou v rukách, a to hovorí samo za seba. Ľahké to však nebolo.

image

Príbeh Nikol

Archív

Momentálne pracujem v súkromnom letectve a som na seba veľmi pyšná. Hlavne preto, lebo som si šla za svojím snom a nedala som sa odradiť. A preto by som chcela všetkým ženám odkázať:

Nikdy nenechajte vašu minulosť alebo predsudky, miesto, odkiaľ ste, aby vás definovali. Iba VY viete, aký veľký je váš potenciál, choďte za ním. Nikdy neakceptujte ponižovanie vašich názorov, jednoducho, neostávajte tam, kde vaša prítomnosť nie je ocenená... Pamätajte, že ľudia nie sú len závistliví a neprajní, ak ich tak vnímate, dávate im pri sebe priestor. Obklopujte sa tými, ktorým na vás záleží a srdečne vám doprajú... Vážte si samu seba, nebuďte tá krásna, ktorá nemá čo viac ponúknuť ako len vzhľad. Pracujte na svojom vzdelaní, na rozhľade, na mentálnom aj spirituálnom rozlete. Pracujte na svojom pocite šťastia a spokojnosti. Nikto vás neurobí vyrovnanou – len vy sama.

Vykročte zo svojej komfortnej zóny a uvidíte, že zázraky sa dejú. :-)

Hlasovať môžete prostredníctvom SMS v tvare EVITA (medzera) príbeh9 (medzera) kontaktné údaje na čísle 6663.
Cena spätnej SMS je 0,80 € s DPH.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zena-evity, menuAlias = zena-evity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:34