Vôňa vanilky je tak silná, že dokáže zlepšiť váš milostný život.dreamstime
StoryEditor

Esenciálna vanilka pre lepší milostný život: Využite ju pri posteľných hrátkach a užite si jej zázračné účinky

18.11.2022, 07:00
Zdravie

Nemáte chuť na sex, s partnerom ste sa dostali do stereotypu alebo vám jednoducho v posteli chýba vášeň? Zaobstarajte si esenciálnu vanilku, ktorá s vaším milostným životom dokáže urobiť naozajstné divy. Nielenže povzbudí túžbu, ale stimuluje zmysly a oživí sex. Pozrite sa, s čím všetkým vám môže pomôcť.

Vanilka je druhým najdrahším korením na svete a jej najväčšími producentmi sú Indonézia a Čína. Ako jedlo či liek so zázračnými vlastnosťami ju používali už starovekí Aztékovia. Práve z tohto dôvodu nie je skvelá len pre svoju výraznú chuť, ale aj benefity, ktoré ponúka. Pomôcť môže najmä vášmu srdcu, pri pocite úzkosti či stresu, dokáže urýchliť hojenie rán a redukuje vonkajšie prejavy akné. Často ju však ľudia používajú aj pri chudnutú, dýchacích ťažkostiach alebo dokonca na lepší milostný život. Áno, čítate správne. Vanilka v sebe ukrýva aj vlastnosti, ktoré sú schopné povzbudiť túžbu a oživiť sex. Pozrite sa, čoho všetkého je schopná.

Povzbudí sexuálnu túžbu

Vanilkový esenciálny olej dokáže stimulovať niektoré hormóny, ako je testosterón a estrogén. Práve vďaka tomu  je skvelá najmä pre páry, ktoré nie sú schopné užiť si milostné hrátky kvôli erektilnej dysfunkcii, impotencii alebo zníženej sexuálnej túžbe. Ak sa túžite nabudiť na sex alebo zvýšiť u partnera libido, pridajte ju do difuzéra či kúpeľa a inhalujte.

Ukľudní telo a pripraví ho na sex

Keďže esenciálna vanilka stimuluje produkciu hormónov, dokáže krotiť výkyvy nálad a znižuje únavu. Možno ste si to nikdy neuvedomili, no únava patrí k jedným z najčastejších dôvodov, na ktorý sa ľudia vyhovárajú, keď odmietajú sex. Bežne sa k nim však pridáva aj stres či nedostatočná vášeň. Ak prevoniate vanilkou domácnosť alebo ju nakvapkáte na vankúš, okamžite zbavíte telo napätia a začnete relaxovať. Aby ste sa na sex nabudili ešte viac, môžete vanilku zapojiť aj do erotickej masáže.

Stimuluje zmysly

Sexepíl začína najmä vo vašom mozgu. V momente, keď zacítite vôňu vanilku, v mozgu sa aktivujú všetky zmysly, ktoré odošlú signál do celého tela, vrátane pohlavných orgánov. Veď už v minulosti ľudia verili, že kúpanie vo vode s esenciálnou vanilkou prebúdza v tele sexuálnu túžbu. Dokonca aj samotná kráľovná Alžbeta I. ňou zvykla navoňať celú miestnosť, aby sa cítila ženskejšie a provokatívnejšie. Skúste to aj vy a uvidíte, aký výkon dokážete vďaka vanilke podať v posteli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:27