Jessice mama radšej kúpila maškrty ako by sa mala hádať.
StoryEditor

Príbeh rozmaznaného dievčaťa z Extrémnych premien: „Radšej som jej kúpila jesť," hovorí mama

27.09.2022, 09:25
Zdravie

Iba 23 ročná Jessica sa mala ako v bavlnk. Mama jej splnila všetko čo jej na očiach videla. Najviac fungovalo, keď sa Jessica odúvala kúpiť jej mlsoty. Od tínedžerskeho veku sa, ale kilá začali na ňu rapídne nabalovať. Zrazu sa pozrela na váhu a mala 135 kilogramov.

Jessica má 23 rokov, študuje v Bratislave informačné štúdiá, venuje sa network marketingu, strihaniu videí a má rôzne iné záľuby. Za posledné roky, keď prestala so športom, to s ňou išlo dole vodou. Maladá blondínka je tak trochu rozmaznané dieťa, vyrastala „v bavlnke", má dobré rodinné zázemie, nikdy ju nikto nešikanoval. No aj napriek tomu nemá ideálny vzťah s rodičmi, aj keď sa pomaly zlepšuje. Rodičia jej vyčítajú nadváhu. Mama hovorí, že extrémne priberať začala počas strednej školy, kedy sa začala stravovať na internáte a zdalo sa jej, že z týždňa na týždeň priberá viac: ,,Nevládala behať, športovať, nevládala s nami kráčať. Už vtedy sme to riešili. Chodili sme po doktoroch, vyšetreniach, hrozila jej cukrovka,“ prezradila mama Jessicy.

Kupovala si pokoj

Jessica mala už vo svojich 15tich rokoch operovaný žlčník. ,,Keď bola v nemocnici po tej operácii, myslela som si, že to bude tá vec, ktorá ju nakopne, ale nepomohlo to," konštaovala smutná mama. „Bola to otázka chvíle a zrazu bola tam, kde bola. Kde chcela byť. Tá silná a tučná Jessica,“ upresňuje mama, ktorá priznáva, že istý podiel viny má na tom aj ona. ,,Každá naša hádka, ktorá bola kvôli jedlu, skončila plačom. Keď som sa s ňou nechcela hádať, radšej som jej kúpila, čo chce, ako rozmaznanému malému decku, aby bol kľud,“ vyznala sa.

Kritika rodičov mala opačný efekt

Jessica zároveň priznáva, že nemala nikdy motiváciu schudnúť. Kamaráti ju brali aká je a nátlak rodičov nepomohol taktiež, malo to na ňu opačný efekt. Mladá žena sa konečne odhodlala so svojou váhou niečo robiť a prihlásila sa do Extrémnych premien, na začiatku ktorých vážila 135 kilogramov. Podarí sa Jessice schudnúť a urobiť tak radosť aj svojim rodičom? Uvidíte už zajtra na Markíze.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:12