Ľubomír sa hanbil chodiť medzi ľudí.
StoryEditor

Ľubo žil roky samotárskym životom s váhou 193 kilogramov. Pustil sa do chudnutia a vďaka premenám našiel lásku

21.09.2022, 13:07
Celebrity

Nie nadarmo sa hovorí v novom tele zdravý, ale nepochybne i nový duch. Mladý Ľubomír sa rozhodol zdolať morbídnu obezitu a zatočiť s váhou. Jeho telesná schránka na začiatku šou Extrémne premeny vážila neuveriteľných 193 kilogramov. Ide o druhú najvýraznejšiu premenu v histórii chudnúcej reality šou. V kempe kde cvičil počas Extrémnych premien dokonca našiel lásku, s ktorou teraz kráča životom. Prvenstvo stále drží Ján Hodoň s pôvodnou váhou 287 kg!

Do Extrémnych premien sa hlásia nešťastný ľudia, ktorí nevedia ako ďalej. Sami nemajú silu bojovať s obezitou a hľadajú pomoc u odborníkov. Pod taktovkou profesionálneho trénera Maroša Molnára začal chudnúť aj mladý rušňovodič a bývalý hokejista Ľubo. Bol to mladý muž, ktorému unikala mladosť na gauči. Kvôli svojim komplexom bol zavretý doma a nikam nechodil.

Jeho príbeh začína tragicky

Žil doma s mamou, otcom a sestrou. Kamarátov mal len online, s nikým sa nestretával, pretože nechcel, aby ľudia videli ako vyzerá. Pracuje ako rušňovodič, v práci mal len minimálny pohyb. Kedysi bol aktívny športovec – hokejista. So sestrou zvykol hrávať tenis, chodil plávať či lyžovať. Po zranení kolena začal priberať a po návrate na ľad bol už pomalý, nešlo mu to ako kedysi. Z jednej strany na neho tlačil tréner, z druhej otec a on to nezvládol a s hokejom nadobro skončil. Otec mu to vyčítal, pretože ho desať rokov vozil o piatej ráno na tréningy, maximálne ho podporoval. Ľuboš vraví, že otca jeho skoncovanie s hokejom bolelo viac, ako jeho samého. Ľubošovým snom je postaviť sa opäť na korčule, nájsť si priateľku, či založiť si rodinu, pretože život, ktorý žil pred Extrémnymi premenami, nestál za nič. V premenách je mu veľkou oporou sestra, ktorá sama pred pár rokmi schudla 60 kíl. Ona je tá, ktorá na neho počas premeny dohliadala. Už dnes si môžete pozrieť jeho extrémnu premenu. Počas chudnutia si v športovom kempe dokonca našiel priateľku. Blondínka s pekným úsmevom si s Ľubošom ihneď padla do oka. Ich romantické zoznámenie si môžete pozrieť dnes večer v šou Extrémne premeny.

Je gurmán a tak sa musí stále strážiť

Ľubo je držiteľom druhého miesta. Viac už schudol len Ján Hodoň. Jeho váha vtedy ukazovala 287 kíl! Morbídne obézny Hodoň spôsobil v šou ešte v roku 2016 poriadny rozruch. „Je to všetko len moja chyba. Vyzerám otrasne. Vyzerám ako zviera,“ zúfal si vtedy nešťastník, ktorému robila problémy nielen chôdza, ale aj státie, obliekanie, dýchanie či spanie. Vďaka Extrémnym premenám sa mu podarilo zhodiť neuveriteľných 180 kg a v cvičení pokračuje aj naďalej. Aktuálne je to presne sedem rokov, čo mu televízia podala pomocnú ruku, vďaka ktorej sa z Jána stal úplne nový človek.

 

V GALÉRII nájdete jeho neuveriteľnú premenu

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 22:58