Ilustračné fotopixabay.com
StoryEditor

4 osvedčené tipy, ako nepodvádzať pri diéte

03.05.2019, 09:15
Zdravie
Nepodvádzať pri chudnutí je oveľa ťažšie ako sa na prvý pohľad môže zdať. Všade kam sa pohneme vonia čerstvé pečivo. Všade sú čerstvé koláče a zákusky, ktoré sa dokonale hodia k poobednej káve. Fast food vonia na každom kroku a obrázky rôznych sladkostí priamo tapetujú našu cestu do práce. Ako odolať dobrotám a nepodvádza pri diéte? Vyskúšajte naše tipy.

1. Naplánujte si svoj jedálniček. A to do detailu! Vyhýbajte sa obchodným centrám (obchodom a reštauráciám ...) v čase, keď máte pred nejakým hlavným jedlom. S prázdnym žalúdkom ľahko podľahnete, a kúpite si prvú voňavú vec, ktorá sa vám dostane do cesty.

2. Majte v kabelke SOS záchranu. Či už ide o oriešky, raw tyčinky alebo sušené ovocie, nikdy nevychádzajte z domu bez záchrannej brzdy. Vyhnete sa vlčiemu hladu, ktorý vás môže kedykoľvek počas dňa prepadnúť.

3. Kúpte si menšie rifle. Starý dobrý trik, ktorý funguje. Ak budete mať v šatníku nový fashion kúsok, bude vaša motivácia schudnúť a nepodvádzať väčšia a intenzívnejšia.

4. Odmeňujte sa. Dovoľte si raz za čas odmeňujúce jedlo. Také, ktoré môžete aj pri diéte raz za čas zjesť a potom sa opäť vrátiť k diétnemu plánu. Chudnutie potom nevyzerá tak striktne, a to môže vašej psychike veľmi pomôcť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:38