Instagram / Emily Skye
StoryEditor

Fitneska Emily Skye po pôrode: „Nespoznávam svoje telo.“

29.12.2017, 14:00
Zdravie
Fitneska Emily Skye si myslela, že sa po pôrode dcérky dostane do špičkovej formy akoby mávnutím čarovného prútika. Nakoniec však zistila, že tehličky na bruchu môžu počkať, aj celulitída môže zmiznúť neskôr. Prvoradá je dcérka.

 Emily Skye je austrálska fitness modelka s dokonale vyrysovaným telom a nádhernou tvárou. Hodiny v posiľňovni jej priniesli odmenu v podobe obrovského počtu fanúšikov na sociálnych sieťach, pravidelne sa objavovala aj na titulkách fitness magazínov.

Na jar otehotnela a rozhodla sa s fanúšikmi podeliť o všetky štádiá požehnaného stavu. Najskôr sa zaprisahávala, že bude dvíhať činky pomaly až do pôrodu, no zdravotný stav ju po pár mesiacoch zabrzdil natoľko, že sa cvičenia musela vzdať.

Odvtedy sa pravidelne fotila s rastúcim bruškom a tešila sa na dcérku. Podarilo sa jej pribrať 21 kíl, no ona to absolútne neriešila. Nerobili jej starosti ani strie či celulitída a útoky neprajníkov v diskusiách vždy dokázala odraziť.

Keď sa pred pár dňami narodila dcérka Mia, Emily sa odfotila tesne po pôrode a priznala, že svoje telo síce takmer nespoznáva, no je to úplne v poriadku.

Emily si pôvodne myslela, že jej telo sa vráti do pôvodného stavu hneď po pôrode, ale uvedomila si, že ju čaká dlhá cesta. „Porodila som pred piatimi dňami a vyzerám ako v šiestom mesiaci. Môžem povedať, že mám pred sebou dlhú a namáhavú cestu, na konci ktorej budem zas silná a fit. Viem, že to zvládnem, že momentálne to nie je mojou prioritou. Získanie môjho ´starého tela´ momentálne odkladám na vedľajšiu koľaj. Príde aj na to, aby odmietam na seba tlačiť,“ napísala odhodlane na svoj Instagram. „Som úplne spokojná. Pozriem na dcérku a hneď začnem plakať pre tú záplavu lásky, ktorú k nej cítim. Milujem svoje telo, v ktorom sa zrodila táto vzácna malá bytosť,“ dodala inšpiratívna fitneska.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 20:15