dreamstine
StoryEditor

Deväť krokov ku šťastiu: Aby ste sa cítili spokojní a váš život plynul v pokojnej harmónii

25.10.2024, 17:00
Vzťahy

Šťastný život znamená predovšetkým byť v harmónii. A tú nezískate ničím iným ako správnym životným postojom. Skúste sa SO ZAČÍNAJÚCIM NOVÝM ROKOM nad tým svojím zamyslieť a ak nie je práve radostný, pokúste sa ho týmto smerom zmeniť.Čo si myslíte, že človek potrebuje na to, aby bol šťastný? Ideálneho partnera? Dostatok peňazí? Pevné zdravie? Prácu, ktorá ho napĺňa? Verte alebo nie, ale nič z toho nie je nevyhnutnou podmienkou toho, aby ste sa cítili spokojní a váš život plynul v pokojnej harmónii.

Buďte na seba lepší

Dokážete sami seba pochváliť alebo na sebe stále hľadáte len nedostatky a porovnávate sa s ostatnými? A keď sa vám niečo nepodarí, beriete to ako náhodu? Ak chcete, aby vás niekto miloval takých, akí ste, musíte sa mať radi predovšetkým vy sami.

Radujte sa z maličkostí

Niektorí ľudia strávia celý život čakaním na „veľké veci“ a drobné radosti im unikajú. Šťastie sa dá pritom nájsť v maličkostiach, ako je napríklad šálka voňavej kávy, jablková štrúdľa od babičky, rozhovor s niekým, koho máte radi, pekný film či knižka, pritúlenie štvornohého miláčika. Hľadajte každý deň príležitosť na úsmev.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 17:02