dreamstine
StoryEditor

Deväť krokov ku šťastiu: Aby ste sa cítili spokojní a váš život plynul v pokojnej harmónii

25.10.2024, 17:00
Vzťahy

Šťastný život znamená predovšetkým byť v harmónii. A tú nezískate ničím iným ako správnym životným postojom. Skúste sa SO ZAČÍNAJÚCIM NOVÝM ROKOM nad tým svojím zamyslieť a ak nie je práve radostný, pokúste sa ho týmto smerom zmeniť.Čo si myslíte, že človek potrebuje na to, aby bol šťastný? Ideálneho partnera? Dostatok peňazí? Pevné zdravie? Prácu, ktorá ho napĺňa? Verte alebo nie, ale nič z toho nie je nevyhnutnou podmienkou toho, aby ste sa cítili spokojní a váš život plynul v pokojnej harmónii.

Zvyknite si odpúšťať druhým

Všetci si ubližujeme tým, že v sebe pestujeme bolestivé spomienky na chvíle, keď nás druhí ranili, a to často aj dlhé roky. Verte tomu, že vyrovnanie sa s minulosťou pôsobí ako zázračný liek. To, že niekomu odpustíte, ešte neznamená, že zabudnete na to, čo sa stalo. Znamená to, že sa dobrovoľne vzdáte bolesti, ktorú to vo vás vyvoláva, možno sa aj trochu poučíte a budete môcť zas po dlhom čase voľne dýchať.

Kráčajte za svojimi snami

Mať sen nestačí. Robte aspoň malé krôčiky na jeho uskutočnenie. Túžite napríklad cestovať do Paríža? Naučte sa pár francúzskych vetičiek a pripravte si francúzsku špecialitku. Posilníte tak energiu svojho priania.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 17:02