dreamstine
StoryEditor

Deväť krokov ku šťastiu: Aby ste sa cítili spokojní a váš život plynul v pokojnej harmónii

25.10.2024, 17:00
Vzťahy

Šťastný život znamená predovšetkým byť v harmónii. A tú nezískate ničím iným ako správnym životným postojom. Skúste sa SO ZAČÍNAJÚCIM NOVÝM ROKOM nad tým svojím zamyslieť a ak nie je práve radostný, pokúste sa ho týmto smerom zmeniť.Čo si myslíte, že človek potrebuje na to, aby bol šťastný? Ideálneho partnera? Dostatok peňazí? Pevné zdravie? Prácu, ktorá ho napĺňa? Verte alebo nie, ale nič z toho nie je nevyhnutnou podmienkou toho, aby ste sa cítili spokojní a váš život plynul v pokojnej harmónii.

Nechajte odísť minulosť

Nosíte si so sebou udalosti, ktoré sa stali už pred mnohými rokmi, ale ktoré vás aj dnes okrádajú o možnosť byť šťastní, pretože sa k nim neustále vraciate a dávate im energiu? Prestaňte o nich premýšľať. Prepustite všetky staré lásky a premárnené šance, zabudnite na krivdy a prepnite na prítomnosť. To je totiž to jediné, čo skutočne máte a môžete nejako ovplyvniť.

Objavte svoju skutočnú silu

Keď vás stretnú zlé veci, nie je to preto, aby vás zničili, ale aby vám naopak pomohli objaviť vašu skrytú vnútornú silu. Možno teraz máte zlomené srdce, dostali ste „kopačky v práci“, stratili ste blízku dušu, no uvedomte si, že život sa nekončí. Vstaňte a choďte ďalej, bohatší a posilnení o cennú skúsenosť.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 17:02