Vyskúšajte metódu CAT a dosiahnete zázraky.Shutterstock
StoryEditor

Ako na zaručené uspokojenie? Vyskúšajte metódu CAT a dosiahnete presne to, po čom túžite

20.10.2024, 18:00
Vzťahy

My ženy sme oproti mužom o niečo komplikovanejšie. A platí to aj v sexuálnej sfére. Zatiaľ čo muži sa pri milovaní uspokoja takmer zaručene, u nás žien to také sto percentné nie je. Tento krát vám prezradíme jednu polohu, vďaka ktorej zaručene zažijete presne to, po čom túžite. Je celkom jednoduchá a som si istá, že si ju absolútne zamilujete.

V niektorých veciach sme s našimi polovičkami rovnakí, v niektorých zasa celkom odlišní. Všeobecne platí, že aj v milostnej sfére sú medzi nami nejaké tie rozdiely. Dosiahnutie mužského orgazmu je v porovnaní s tým ženským oveľa jednoduchšie. Na druhej strane, ak sa nám vysnívané vyvrcholenie podarí docieliť, je podstatne intenzívnejšie a dlhšie.

Pocity na prvom mieste

Spôsobov ako sa k nemu dopracovať je už v dnešnej dobe tisíce. Avšak, ktorý bude vyhovovať práve vám je individuálne. V prvom rade platí, že my k dokonalému uspokojeniu potrebujeme city a emócie. Druhou osobou si potrebujeme byť úplne isté, musíme byť uvoľnené a psychicky v poriadku. Poznáte to. Deň plný povinností, stresu a chaosu, s takýmto nastavením nijakú slasť neprežijeme. Ak sa však nastavíme pozitívne a naše telo dokonale uvoľníme, bude to oveľa jednoduchšie.

Vedci sa sexuálnou sférou zaoberajú dlhé roky. Ešte pred mnohými rokmi prišli na to, že ak pri klasickej misionárskej polohe urobíte menšie zmeny, môžete zažiť oveľa intenzívnejšie vyvrcholenie. Túto metódu pomenovali CAT, čo znamená technika zosúladenia koitálov. Na prvý pohľad to možno znie komplikovane, avšak v praxi je celkom jednoduchá.

Ako na to?

V tejto polohe, rovnako ako v štandardnej misionárskej polohe, leží muž navrchu. Partner potom posunie polohu tela pohybom nahor, po tele ženy. Hrudník muža by mal byť zarovnaný s plecami ženy. Len čo je v pozícii, horný partner spočíva svojou váhou na spodnom partnerovi, no nepomáha si rukami. Tento tlak je kľúčom k maximalizácii stimulácie klitorisu. Kľúčové však je, aby sa muž nevsúval dovnútra a von, genitálny kontakt je udržiavaný rytmickým a koordinovaným kolísaním, ktoré vytvára neustály tlak.

Možno vám to príde netradičné, avšak práve jemným kolísaním zabezpečíte dokonalé prekrvenie spodnej časti vášho tela. Žena by zároveň mala jemne hýbať panvou, jej pohyblivosť totiž zvyšuje šance na orgazmus. Často sa odporúča použiť pod panvu vankúš, aby ste ju naklonili vyššie.

Detaily sú kľúčové

Na záver nezabúdajte ešte na niekoľko podstatných bodov. Uvoľnenie, relax a prítomný okamih. Vytesnite z hlavy všetky starosti a nesústreďte sa na to, čo chcete pri milovaní dosiahnuť. Jednoducho relaxujte a užívajte si aktuálny moment. Vypnite hlavu a pri sexe zapojte všetko, čo sa vo vás skrýva. Pokojne použite zvuky či jemné dotyky. Okrem toho, že vášmu partnerovi sa to bude veľmi páčiť, takéto uvoľnenie si zamilujete aj vy.

A v neposlednom rade, nezabúdajte, že komunikácia je kľúčová. Nehovoríme len o životných situáciách a konverzáciách o práci. Hovorte aj o intímnej sfére, čo sa vám páči a čo nie. Diskutujte o tom, čo by ste chceli zmeniť a vyzdvihnite partnera za to, čo sa vám páči. Som si istá, že pomocou týchto rád dosiahnete presne to, po čom túžite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. október 2024 18:02