Sex už viac nemusí byť krátky. Takto ho môžete predĺžiť a užiť si ho naplno.dreamstime
StoryEditor

Chcete predĺžiť milovanie? Aby ste si sex užili naplno obaja, mali by ste vyskúšať toto

15.03.2023, 19:00
Vzťahy

Každá žena sa túži po sexe cítiť ako v raji. Ten pocit blaženosti a vzrušenia však nezažívame všetky. Síce je predčasná ejakulácia normálna, či už trvá milovanie dve minúty alebo hodiny, obe strany by si ho mali naplno užiť. Ak chcete predlžiť intímne spojenie s partnerom, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým neodídete s postele bez orgazmu.

Priemerná dĺžka sexu sa pohybuje od troch do šiestich minút. Čo to znamená? Na to, aby ste si sex užili naplno obaja, vám netreba viac času. Stačí, ak sa s predčasnou ejakuláciou naučíte bojovať. Veď predsa, je to fyziologický a psychologický problém, ktorý trápi veľké množstvo mužov a povedzme si na rovinu, žena nedosiahne orgazmus len vďaka vztýčenému penisu. Ak sa teda po sexe necítite úplne spokojné, prinášame vám zopár rád, vďaka ktorým bude váš sex trvať dlhšie a obaja sa dostanete do vytúženého cieľa.

Nevynechávajte predohru

Predohra je súčasťou sexu a preto by ste ju nemali vynechávať alebo skracovať. Ak ju totiž preskočíte, partner vás nebude mať ako naladiť na sex. Nechajte ho, aby preskúmal vaše telo a erotogénne zóny, nevyhýbajte sa ani manuálnej či orálnej stimulácii, vďaka ktorej bude sex už len čerešničkou na torte. Ukážte partnerovi, čo sa vám páči alebo ho nechajte, nech sleduje, ako sa dotýkate samy seba. Predohra je jednoducho základ.

Vyskúšajte techniku stláčania

Ak budete cítiť, že sa partner začína dostávať do cieľa, nechajte ho vytiahnuť penis, ktorý napokon jemne stlačte palcom a ukazovákom. Vďaka tejto jednoduchej technike môžete oddialiť ejakuláciu a predĺžiť tak samotný akt.

Používajte kondóm

Kondómy by ste nemali používať len pre ochranu. Totiž, môžu byť skvelým prostriedkom na predĺženie milovania. Keďže medzi vašou vagínou a partnerovým penisom vytvárajú ďalšiu vrstvu, pocit vzrušenia nie je až tak intenzívny. To pomôže oddialiť orgazmus partnerovi, ktorý sa naopak bude snažiť dosiahnuť ten váš.

image

Ak chcete predĺžiť sex, používajte kondóm a meňte polohy.

dreamstime

Meňte polohy

Keď sa partner začne cítiť, že sa blíži k orgazmu, okamžite zmeňte polohu. Tým, že na chvíľku so sexom prestanete alebo zmeníte tempo, vám rozhodne pomôže s predĺžením milovania. Ak neviete, ako na to, skúste sa o tom s partnerom porozprávať a zistite, ktorá poloha je pre neho konečnou a v ktorej naopak dokáže vydržať o čosi dlhšie.  

Nepristupujte k sexu so zlyhaním

Ak sa partner cíti nervózne a uvidí na vašej tvári už pred sexom predčasné zlyhanie, nečakajte, že milovanie dopadne podľa vašich predstáv. Nemali by ste predsa ísť do sexuálneho aktu s myšlienkou, že vás znovu partner neuspokojí. Uvedomte si, že sex nie je o výkone. Berte ho ako aktivitu, pri ktorej sa obaja môžete uvoľniť a napokon dosiahnuť svoj vrchol.  

Pokračujte ďalej

To, že sex skončí, neznamená, že musíte skončiť aj vy. Ak vás partner už dosiahol svoj orgazmus, no vy nie, nechajte ho, nech sa vám venuje aj naďalej. Rovnako tak si radosť môžete robiť samy a partner sa bude pozerať, vďaka čomu si oddýchne a navnadí na ďalšie kolo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 11:30