Niektorí páni nemajú výbavu na to, aby do rozchodu vniesli trošku slušnosti.Shutterstock
StoryEditor

Najhoršie rozchody, ktoré uštedrili páni svojim polovičkám. Skutočne v sebe nemali kúsok empatie?

06.10.2024, 14:00
Vzťahy

Rozchod je vždy veľmi bolestivá záležitosť. O to viac, ak druhá osoba nemá v sebe ani štipku empatie, alebo to príde ako blesk z jasného neba. Nemusíte sa spolu po rozchode stretávať a mať sa radi. No vniesť do tejto neľahkej situácie trošku slušnosti a citlivosti by nikomu nezaškodilo. Nie všetci páni však majú tieto princípy vo výbave. O tie najhoršie dôvody a typy rozchodov sa podelili naše čitateľky.

Ak to jeden z páru viac necíti tak, že chce vo vzťahu ostať, je fér to ukončiť. Potom už záleží len na tom, ako to urobí. Títo páni majú isté medzery...

Nepríjemné prekvapenie

Táňa spomína na jeden z jej rozchodov s veľkou trpkosťou. A to nie len preto, že do vzťahu dávala maximum a nič nenasvedčovalo tomu, že by mal jej partner zajačie úmysly. No predsa mal. Bez zaváhania jej oznámil, že od nej odchádza, pretože sa o pár mesiacov stane otcom. O tom, že jej Tomáš viedol dvojitý život takmer celé tri roky nemala ani tušenia.

Prázdny byt

Ani s Katkou jej priateľ nezaobchádzal v rukavičkách. Aby sa vyhol akejkoľvek konfrontácii, zanechal za sebou len prázdny byt. Katka sa vrátila domov po pár dňovej služobnej ceste a namiesto privítania ju čakali skrine zívajúce prázdnotou. Bez vysvetlenia, bez upozornenia, bez toho, aby čo i len šípila, že sa v ich vzťahu deje niečo zlé. Bonus je, že Peter jej síce zdvihol telefón, no tváril sa, akoby sa bavili o tom, že nenašla v chladničke svoj obľúbený jogurt a nie o tom, že nenašla v byte svojho partnera, s ktorým plánovala budúcnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 14:02