Niektorí páni nemajú výbavu na to, aby do rozchodu vniesli trošku slušnosti.Shutterstock
StoryEditor

Najhoršie rozchody, ktoré uštedrili páni svojim polovičkám. Skutočne v sebe nemali kúsok empatie?

06.10.2024, 14:00
Vzťahy

Rozchod je vždy veľmi bolestivá záležitosť. O to viac, ak druhá osoba nemá v sebe ani štipku empatie, alebo to príde ako blesk z jasného neba. Nemusíte sa spolu po rozchode stretávať a mať sa radi. No vniesť do tejto neľahkej situácie trošku slušnosti a citlivosti by nikomu nezaškodilo. Nie všetci páni však majú tieto princípy vo výbave. O tie najhoršie dôvody a typy rozchodov sa podelili naše čitateľky.

Píp píp

Áno, rozchody cez sms sú stále v kurze. Svoje by vám o tom vedela povedať aj Aďka. Tej prišla znenazdajky počas pracovného dňa sms, že mu to je síce ľúto, no dospel k záveru, že ich vzťah viac nemá zmysel a bude lepšie keď ho ukončia. A pozor, nešlo o žiadny pár týždňový úlet. Tento pár bol spolu takmer dva roky a svadba bola takmer na spadnutie. Aspoň Aďka nadobudla tento pocit, keďže len pár týždňov pred rozchodom ju Oto požiadal o ruku.

image

Rozchody cez sms správu sú skutočne poriadnym prešľapom.

Shutterstock

Zostala ticho

Pojem ghosting nie je vôbec neznámy. Aby aj áno, keď ľudí, ktorí sa jednoducho zo vzťahu vytratia ako duchovia je čoraz viac. Takýchto príbehov je neúrekom. A stal sa aj Lenke, ktorá mala krásne vyvíjajúci sa vzťah s Mišom. Ten sa však jedného dňa odmlčal. Prestal reagovať na správy, na telefonáty a jednoducho zmizol z povrchu zemského a dokonca aj z toho virtuálneho, keďže si Lenku zablokoval na všetkých sociálnych sieťach.

Nečakané stretnutie

O poriadne nepríjemné prekvapenie sa postaral aj Juraj. Aj ten, podobne ako Tomáš z prvého príbehu, mal okrem partnerky Evy ešte jeden vzťah. Tá sa o ňom dozvedela úplnou náhodou, keď si zašla po práci do obľúbenej kaviarne. Mimochodom do tej, do ktorej pravidelne chodila aj s Tomášom. Tentokrát sa tam mala stretnúť s kamarátkami, no ocitla sa zoči voči aj Tomášovi a jeho tajnej známosti, ktorú akoby bol bez chrbtovej kosti pozval do kaviarne, do ktorej oni chodili takmer každý týždeň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 14:02