Kto je vo vašom vzťahu vládca?unsplash
StoryEditor

Kto máva u vás doma posledné slovo? Vďaka tomuto TESTU odhalíte vládcu vášho vzťahu

25.09.2024, 09:00
Vzťahy

Síce by bolo najideálnejšie, ak by ste s partnerom boli na rovnakých úrovniach, no v skutočnosti to tak funguje len v máloktorom vzťahu. Väčšinou je totiž jeden z parterov vládcom, zatiaľ čo druhý sa necháva viesť. Zistite, či zvyknete mať posledné slovo vy alebo váš partner.

Predbiehať sa v tom, kto má vo vzťahu pravdu, môžete s partnerom zažívať na dennom poriadku. Možno sa neviete zhodnúť na výchove detí, rozpočte domácnosti alebo maličkostiach, ako je napríklad výber večerného filmu či týždenného jedálnička. Tak či onak, v konečnom dôsledku sa zhodnúť musíte. Nechávate partnera vyhrať v takýchto prípadoch alebo sa snažíte dosiahnuť kompromis či presadiť si svoj názor? Zistiť to môžete vďaka jednoduchému testu, vďaka ktorému sa dozviete, kto je vo vašom vzťahu vládca. 

Test, ktorý preverí vaše role 

Predstavte si, že sa s partnerom dohadujete na letnej dovolenke. Zatiaľ, čo vy by ste si najradšej vybrali luxusný hotel, kde môžete po celý čas oddychovať a užívať si kľud, on naopak túži po dobrodružstve v podobe turistiky, adrenalínových športov a každodenných výletov do okolitej prírody. Ako by ste sa postavili k takejto odlišnosti názorov? 

A.) Aby ste sa nemuseli s partnerom hádať, bez mihnutia oka by ste ustúpili a prijali jeho názory. 

B.) Chvíľku by ste sa snažili partnera presviedčať, no napokon by ste sa aj tak priklonili k dovolenke podľa jeho predstáv. 

C.) Keďže si dokážete stáť za svojím názorom a nehodláte ho zmeniť, snažíte sa urobiť všetko pre to, aby ste dosiahli svoje. Vďaka odhodlaniu a vysokému sebavedomiu sa vám napokon podarí partnera presvedčiť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 09:02