Vyskúšajte milovanie vo vani.dreamstime
StoryEditor

Lepšie ako v sprche: Vzrušenie vo vani je pre tých, ktorí sa neboja experimentovať

28.08.2024, 09:00
Vzťahy

V súčasnej dobe je ťažké nájsť si čas na dlhšiu konverzáciu s partnerom a ešte ťažšie na fyzickú intimitu. Ak však túžite po sexe s partnerom aj napriek nedostatku priestoru a času, mali by ste využiť situácie, ktoré praktizujete bežne. Jednou z nich je napríklad horúci kúpeľ, pri ktorom si môžete užiť nezabudnuteľné milovanie.

Nie len v posteli či sprche, ale aj vo vani si môžete užiť dokonalý sex s partnerom. Po náročnom dni sa totiž vďaka horúcej vode uvoľníte, oddýchnete si a vďaka milovaniu prídete na iné myšlienky, vyskúšate nové polohy a posilníte intimitu. Ak sa bojíte, že sa budete cítiť nepohodlne a nekomfortne, pred samotným milovaním by ste mali pripraviť priestor, v ktorom budete túto príjemnú aktivitu vykonávať. Prezradíme vám, ako si naplno užiť sex vo vani. 

Prípravu kúpeľne nezanedbajte

Ani jedna z vás netúži po milovaní medzi detskými gumenými hračkami, špinavým prádlom alebo čistiacimi prostriedkami. Pri intímnom spojení s partnerom sa musíte cítiť pohodlne, aby ste si danú chvíľu užili naplno. Odstráňte preto z kúpeľne všetky rušivé veci, ktoré by zbytočne pútali vašu pozornosť alebo kazili romantiku. Takisto nezabudnite na čistotu vane či množstvo kozmetických prípravkov v jej okolí. Radšej ich odložte, aby ste neurobili veľký hluk. 

Udržujte sa v teple 

Pred samotným aktom treba myslieť na to, že sa vo vani budete s partnerom kúpať o čosi dlhšie. Nenapustite preto celú vaňu, ale nechajte si v nej rezervu. Tú využijete v momente ako sa voda začne ochladzovať a vy zatúžite po opätovnom horúcom objatí. Moment napúšťania môžete využiť vo svoj prospech a sprchovú hlavicu použiť ako masážnu pomôcku. 

Využite silu bubliniek či esenciálnych olejov

Ak sa hanbíte za strie či celulitídu, môžete do kúpeľa pridať bublinky, ktoré zakryjú všetko, čo je potrebné. Okrem toho, v kombinácii so sviečkami, navodia skvelú romantickú atmosféru. Využiť však môžete aj silu voňavých esenciálnych olejov či klasického  olivového oleja, ktorý udrží vašu pokožku hydratovanú a jemnú. 

Nebojte sa experimentovať

Pri milovaní vo vani budete musieť vyskúšať aj polohy, ktoré ste doposiaľ s partnerom ešte nepraktizovali. Keďže nebudete mať až tak veľa miesta, skvelou polohou je poloha na psíka, ale v sede. Takisto sa vám môže páčiť spoločná masturbácia alebo poloha, pri ktorej partner leží na chrbte a vy ste v drepe. Keďže ste vo vani, nebojte sa pri pozíciách využiť jej hrany alebo miesta, na ktoré sa dá sadnúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. september 2024 11:36