Máte radi v posteli každý svoj priestor?dreamstime
StoryEditor

Zaspávate s partnerom v objatí, alebo má každý svoj priestor? Čo to hovorí o vašom vzťahu?

20.09.2024, 08:00
Vzťahy

Aj to, v akej polohe s partnerom zaspávate dokáže čo to prezradiť o vašom vzťahu. V tuhom objatí zaspávajú nie len čerstvo zamilovaní. Údajne sa počas spánku môže prejaviť nielen to, či ste k sebe s partnerom úprimní, ale aj to, či si na neho náhodou nenárokujete viac, než je vôbec znesiteľné.

Niekto radšej zaspáva čo najbližšie k svojej polovičke. Iné páry majú naopak radi svoj osobný priestor. Čo to hovorí o ich vzťahu?

Intímny vzťah

Ľudia, ktorí mávajú pri zaspávaní tváre blízko pri sebe majú hlboký a intímny vzťah. Je medzi nimi nielen silné puto, ale aj intimita. Dôvera je to, čo je pre nich vo vzťahu najdôležitejšie a zároveň na tom aj samotný vzťah budujú.

Ochranca

Poloha, počas ktorej s partnerom ležíte ako lyžice, pričom on vás objíma zozadu hovorí o jeho ochranárskych sklonoch. Túži byť po vašom boku, chrániť vás a ponúka vám jeho oporu. Ak takto objíma partnerka svojho muža, je zrejme vo vzťahu dominantná a má rada všetko pod kontrolou.

Romantika

Poloha, kedy má žena opretú hlavu o mužské rameno je väčšine skôr známa zo začiatkov ich vzťahu. Je to poloha plná nehy a romantiky. Žena ňou dáva svojej polovičke najavo svoju oddanosť, on jej to, že sa o neho môže oprieť. Aj za cenu stŕpnutých končatín.

image

Zaspávate v objatí? Veľa to napovie o vašom vzťahu.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. september 2024 08:02