Niektoré veci nám prídu zvláštne, avšak muži ich milujú.Dreamstime
StoryEditor

Podľa nás čudné, podľa mužov dokonalé! Toto sú zvláštnosti, ktorým páni nedokážu odolať

13.09.2024, 21:00
Vzťahy

Láska je nevyspytateľná a jednoducho nemá pravidlá. Tak to jednoducho funguje, vždy a všade. Rovnako to je aj v prípade mužov, ktorým často prídu atraktívne celkom zvláštne veci. My ženy si o nich myslíme, že sú maximálne divné. Avšak faktom zostáva, že mužov na nás neuveriteľne priťahujú.

To, že na sebe odhodlane pracujeme poznáme asi všetky. Za každých okolností chceme pôsobiť upravene, dávame si na seba pozor a venujeme si veľkú pozornosť. Mužom sa to samozrejme páči. Na druhej strane však na nás milujú úplne iné drobnosti, ktoré nám zaujímavé vôbec neprídu. Tu sú niektoré z nich, o ktorých ste pravdepodobne netušili.

Milujú naše nadchnutie

Hneď na začiatku by sme mali spomenúť, že muži milujú ženy, ktoré sa pre niečo nadchnú. Neuveriteľne ich priťahujú dámy, ktoré sú motivované a cieľavedomé. Páči sa im, keď zodpovedne pristupujeme k našim povinnostiam, či už hovoríme o práci alebo o škole. Aj keď to možno nepriznajú, odhodlanie, inteligencia a ženský entuziazmus sú pre nich naozaj vzrušujúce. V konečnom dôsledku, uznajte samé. Na motivovanú a nadchnutú ženu sa naozaj dobre pozerá, nie?

Strapatá a nenamaľovaná

My ženy chceme stále vyzerať dobre. Keď ideme na rande, do mesta, na kávu, ale aj keď sa ráno zobudíme. Faktom je, že nie vždy sa nám to podarí a práve to sa našim polovičkám páči. Muži idú do kolien z našej prirodzenosti. Páči sa im, keď sa na nič nehráme, nosíme strapaté vlasy a nenamaľovanú tvár. Vtedy sme to jednoducho my. Ak máte po boku toho pravého, nepochybne takéto momenty ocení.

S týmto bodom taktiež súvisí aj rozťahané oblečenie, ktoré z času na čas vytiahneme. Poznáte dni, kedy ste celý deň v pyžame alebo si na seba prehodíte len partnerovu košeľu? Presne takéto chvíle sa mužom veľmi páčia. Milujú, keď sa cítime komfortne. A dajú nám to rozhodne pocítiť.

Podľa nás divné, pre mužov príťažlivé

Ďalšou sférou, ktorá pánom príde príťažlivá a my ju považujeme za divnú je napríklad náš ranný hlas. Hovorenie skoro ráno nie je príjemne takmer nikomu. Avšak pravdou je, že mnohým ľuďom práve toto príde pútavé. Páči sa im naša obyčajnosť a klasická ospalosť, s ktorou ráno vstávame z postele. Dámy, ak sa niekedy v takýchto chvíľach cítite neatraktívne, nezúfajte. Vaše polovičky sú z vás práve vtedy najviac hotové!

Nedokonalé dokonalosti

Toto poznáme asi všetky. Často riešime, aby naše telo bolo dokonalé, bez akýchkoľvek chybičiek krásy. Vedeli ste, že mužom práve nedokonalé maličkosti na našom tele prídu atraktívne? Páčia sa im naše jazvy, krivky alebo drobnosti, ktoré môžu vidieť len oni. Mali by sme pamätať na to, že každá z nás je jedinečná. Neporovnávajme sa a skúsme sa mať radi presne také, aké sme. Pretože naši partneri to tak robia.

Ďalším detailom, ktorý my považujeme za nedokonalosť sú napríklad naše občasné chyby. Vyliali ste na seba kávu, niečo sa vám nepodarilo, alebo ste niečo rozbili. Aj keď máme tendenciu sa za niečo také trestať, mužom to na druhej strane príde sympatické. Jednoducho sa im páči, že nie sme sto percentné. A my by sme si to mali vážiť.

Niekedy sa snažíme byť za každých okolností perfektné. Mali by sme si uvedomiť, že ak máme pri sebe skutočnú spriaznenú dušu, bude nás milovať také, aké sme. Prirodzené, strapaté, šťastné aj unavené. A samozrejme, budú sa mu páčiť veci, ktoré nám prídu absolútne zvláštne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. september 2024 21:02