Existuje niekoľko znakov, ktoré odhalia všetkých zamilovaných.Dreamstime
StoryEditor

Páčim sa mu alebo nie? Táto mimika prezradí všetkých zamilovaných!

13.09.2024, 18:00
Vzťahy

Nie nadarmo sa hovorí, že v momente, keď sme zamilovaní, láska z nás doslova srší. Nedokážeme ju skryť, neustále sa usmievame a myšlienkami sme stále pri druhej osobe. Aj keď niekedy naše ohúrenie chceme skryť, je pravdepodobné, že sa nám to nepodarí. Neverbálna komunikácia o nás totiž prezradí viac, ako by sme sami chceli. Ak sa naučíte rozumieť týmto jednoduchým znakom, vyhrali ste. Budete presne vedieť kedy je z vás niekto úplne hotoví!

Pocit zamilovania je azda najkrajší, aký v živote môžeme zažiť. Motýle v bruchu, úsmev a obrovské vzrušenie! Niet pochýb o tom, že tieto emócie treba prežiť naozaj plnohodnotne. Ak sa snažíte zistiť, či osoba na druhej strane pociťuje rovnaké pocity ako vy, tento článok je rozhodne pre vás. Existuje totiž niekoľko znakov, ktoré odhalia všetkých zamilovaných. A to bez výnimky!

Jemné naklonenie hlavy

Začneme niečím úplne jednoduchým. Naklonenie hlavy. Ak sa niekomu naozaj páčite, počas toho ako rozprávate, jemne nakloní hlavu. Bude sa na vás zamyslene pozerať a počúvať absolútne každé slovo, ktoré poviete. Aj keď na prvý pohľad takýto detail možno nevyzerá dôležito, opak je pravdou. Naklonenie hlavy o človeku prezrádza naozaj mnoho.

Všímajte si úsmev

Ďalším znakom, že daná osoba je z vás úplne hotová,  je úsmev. Možno si hovoríte, že úsmev je predsa úplne automatický a používate ho takmer neustále. Kľúčové je naučiť sa rozoznať, o aký typ úsmevu ide. Ak ide o zamilovaný úsmev, je celkom jednoduché to spoznať. Osobe sa totižto vytvoria jemné vrásky okolo očí alebo okolo úst. Mnohým ľuďom dokonca pri úprimnom a zaláskovanom úsmeve vidíme aj zuby. Ak ste niečo takéto na vašom vysnívanom partnerovi spozorovali, ste na dobrej ceste.

Oči, zreničky a obočie

Tento krát sa presunieme o niečo vyššie, k očiam. Hovorí sa, že oči sú bránou do duše, a je to veľká pravda. Ak sa na vás pozerá osoba, ktorá je do vás až po uši zamilovaná, jeho zreničky sa prirodzene zväčšia. Je to síce detail, ale ak sa vám podarí to spozorovať, viete presne, na čom ste.

S očami súvisí aj obočie, ktoré sa nachádza v tesnej blízkosti. Tento znak si väčšina ľudí ani najmenej neuvedomuje. Prejavom šťastného a láskyplného pohľadu je aj fakt, že osoba občas rýchlo zdvihne svoje obočie. Pokojne sa to môže diať aj niekoľko krát za minútu. Je to totiž úplne podvedomá reakcia, ktorá vyjadruje záujem, trpezlivosť  a aj spomínanú, lásku.

Počúva vás, ale do akej miery?

Pri tolerantnom počúvaní ešte chvíľu zostaneme. Predstavte si, že ste na jednom z vašim prvých stretnutí. Je úplne prirodzené, že ste obaja nervózni a obom vám na tom druhom veľmi záleží. Ak váhate, či sa danému človeku páčite alebo nie, zamerajte sa práve na jeho reakcie. Je nimi napríklad to do akej miery vás počúva. Ak ste si všimli, že doslova hltá každé vaše slovo, pritakáva a popri tom sa ešte aj usmieva,  je to pozitívne znamenie. Veští to, že sa vám podarilo druhého človeka zaujať a je vami úplne ohúrení.

Poznáme aj situácie, kedy vás človek počúva, avšak veľmi často očami uhýba a je na ňom vidieť, že nie je sústredný. V tom prípade u neho nie ste na prvom mieste.

Na druhej strane, ak sa vám vôbec nepozerá do očí, neprikyvuje takmer na nič, čo hovoríte a usmieva sa len minimálne, znamená to úplný opak. A to presne ten, že sa mu takmer vôbec nepáčite a záujem o vás mať pravdepodobne nebude.

Naučiť sa čítať reč tela druhých je mimoriadne dôležité. A najmä v prípadoch lásky je to aj dosť praktické. Ak sa vám podarí porozumieť mimike osoby, ktorá sa vám páči, budete presne vedieť na čom ste. Som presvedčená o tom, že práve tieto znalosti sa budú hodiť!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. september 2024 18:02