Pri milovaní dochádza často k úrazom.dreamstime
StoryEditor

Jedna z najobľúbenejších polôh na milovanie je tá, pri ktorej sa stáva najviac zranení. Viete, ktorá to je?

03.09.2024, 14:00
Vzťahy

Napadlo vám niekedy, že pri milovaní môžete dôjsť aj k istým nehodám? A nehovoríme o tých, ktoré súvisia s nežiadúcim otehotnením, či pohlavnými chorobami. Najnebezpečnejšou polohou na milovanie je podľa lekárov jednoznačne tá, ktorá je medzi pármi mimoriadne obľúbená.

Niekedy sa počas milovania páry tak rozvášnia, že tomu druhému môžu nechtiac spôsobiť úraz. Pozor dávajte najmä pri tejto polohe.

Hore

Poloha „na koníčka“ patrí k najobľúbenejším polohám na milovanie. Niet sa čo čudovať. Skvelý výhľad majú obaja milenci a okrem toho je to poloha, pri ktorej ženy oveľa rýchlejšie a jednoduchšie dosahujú orgazmus. Navyše dámy niekedy veľmi rady preberú vedenie a kontrolu nad situáciou. A to ocenia aj ich polovičky.

Najčastejšie zranenia

Brazílsky vedci si posvietili na najčastejšie úrazy, ku ktorým prišli muži počas milovania a práve spomenutá poloha patrí k tým najnebezpečnejším. Práve počas nej dochádza k častým úrazom a to práve u pánov. V opojení vášne môže práve žena svojmu partnerovi spôsobiť poškodenie penisu, ktoré pripomína zlomeninu. Okrem toho, že je to veľmi bolestivé zranenie, môže byť aj príčinou porušených funkcií pánskej pýchy. Najmä, ak to muži podcenia a nevyhľadajú okamžite lekársku pomoc.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. september 2024 14:02