Ak sa vás za každú cenu snaží získať naspäť, možno vami manipuluje.Dreamstime
StoryEditor

Snaží sa vás za každú cenu získať späť? Dávajte si pozor, takto zistíte, že ide o manipuláciu

22.08.2024, 12:00
Vzťahy

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevkročíš. Napriek tomu to niekedy predsa len urobíme a vrátime sa naspäť, k nesprávnym ľuďom. Vieme, že s nimi nebudeme šťastní a že namiesto lásky budeme cítiť skôr ublíženie. Aj keď sme si mnohých negatívnych faktov vedomí, konáme tak povediac proti svojej vôli. Niekedy to však nemusí byť naša vina. Možno máme dočinenia s manipulátorom, ktorý presne vie čo robí a najmä ako to robí. Ako ho spoznať a ako sa v takýchto situáciách zachovať? Nie je to jednoduché, avšak ani nemožné.

Vnútorné bezpečie a rozvoj

Za žiadnych okolností nezabúdajte na seba a pracujte na seba rozvoji. Dbajte na to, čo vás baví a sústreďte sa na kvalitný čas strávený výhradne sám so sebou. Počas uponáhľaných dní to nemusí byť jednoduché. Avšak popracujte na tom, aby ste si na takéto aktivity vždy našli čas. Myslite na to, že aj pár minút sa počíta. Ak posilníte bezpečie, ktoré v sebe pociťujete bez ohľadu na iné osoby, budete sa mať oveľa lepšie.

Verím, že na vašej ceste za šťastnejším a spokojnejším životom, sa vám podarí dostať presne tam, kam si prajete. Či už to bude s niekým po vašom boku alebo osamote. Každá cesta je iná. Je preto len na nás, akú si ju vytvoríme.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. september 2024 09:02