Ak budete vyžarovať silnú ženskú energiu, pre mužov budete príťažlivejšie.
StoryEditor

Buďte neodolateľná pomocou ženskej energie: Takéto vyžarovanie mužov odpudzuje!

09.07.2024, 17:00
Vzťahy

Muži k sebe hľadajú jemnú a krásnu ženskú polovičku, to je jednoducho nemenné pravidlo. Ak si možno silná a nezávislá žena, ktorá si v nijakom prípade nenechá skákať po hlave, dávaj si pozor. Môže sa stať, že vyžaruješ mužskú energiu. Tá práve naopak mužov odrádza a nájdu si radšej krehkú dámu, ktorá im dovolí sa o ňu postarať. Muži uprednostnia ženu, z ktorej typicky ženské naladenie doslova sála. Môže sršať z každej z nás, dá sa to úplne jednoducho.

My ženy celý život hľadáme niekoho, kto sa o nás postará, bude nás nosiť na rukách a bude naším nebojácnym a večne statočným hrdinom. Muži to majú presne naopak. Zväčša hľadajú nežnú krásku, ktorá bude potrebovať ich starostlivosť, nechá sa rozmaznávať a bude doslova mužskou ozdobou. Takýto vzorec je celkom prirodzený.

Niekedy sa však stáva, že chceme byť príliš samostatné. O všetko sa zvládneme postarať aj samé, nikoho k životu nepotrebujeme, nenecháme sa ponižovať a sme nanajvýš sebavedomé. Takéto nastavenie nie je zlé, avšak ak hľadáte partnera, môže byť nebezpečné. Ľahko totižto skĺznete k tomu, že vyžarujete zo seba niečo majestátne a mužné, čo nikoho pravdepodobne vábiť nebude. Nezabúdajte, že vaša primárna energia má byť tá ženská. Ak niekedy zo svojej cesty vystúpite, tu je niekoľko spôsobov ako na ňu zasa nabehnúť. Byť ženou je predsa nádherné, tak si to užívajme!

Seba láska na prvom mieste

Ak milujeme samé seba, bude to z nás cítiť na kilometre. Jednou z najdôležitejších aktivít by pre nás mal byť práve seba rozvoj. Či už hovoríme o venovaní sa aktivitám, ktoré nás robia šťastnými, alebo o starostlivosti o naše telo, ide v podstate o to isté. V prípade posilnenia našej vnútornej lásky, ju začneme postupom času aj vyžarovať. A toto príde mužom naozaj sexi!

Starajte sa o seba, rozmaznávajte sa a venujte si presne toľko lásky, koľko potrebujete. Muži milujú sebavedomé ženy, ktoré sa majú rady aj bez pomoci kohokoľvek iného. Práve malými každodennými aktivitami posilníte vašu ženskú energiu. A muži? Tí z vás zaručene pôjdu do kolien!

Dovoľte mu pomôcť

Niekedy si všetko najlepšie urobíme samé. Vieme, čo presne potrebujeme a aj ako to dosiahneme. Avšak často táto vlastnosť môže byť viac škodlivá, ako osožná. Muži potrebujú byť hrdinami, doslova sa vyžívajú v pocite, keď nás môžu zachraňovať a ukazovať nám správne riešenia. Niekedy teda zahaste svoju potrebu byť vo všetkom prvá a samostatná. Nechajte svoju polovičku sa prejaviť. Bude si to poriadne ceniť a efekt to prinesie aj vo vašom prípade. Posilníte týmto jednoduchým spôsobom svoje nežné vyžarovanie.

Nie vždy máte pravdu

Rovnako to je aj v prípade hľadania pravdy. Skúste si niekedy priznať, že nie vždy musí byť pravda na vašej strane. S mužom jednoducho netreba vo všetkom súperiť. Niekedy sa dostávame do situácie, kedy v rozhovore s ním vždy potrebujeme mať posledné slovo.  V takomto prípade sa riadime mužským princípom! Vibrujeme na čisto pánskej energii, čo pre nás rozhodne nie je prínosné. Dovoľte mu mať pravdu, uvidíte aké šťastie v ňom prebudíte. Chceme mať predsa vzťah, nie len pravdu, však?

Otvorte v sebe jemnosť a starostlivosť

Ako sme už vyššie spomínali, muži milujú byť nenahraditeľnými silákmi. Aj keď viete, že na niektoré situácie ste dostatočne silná a máte ich do detailov premyslené, cúvnite. Spýtajte sa ho na radu, nechajte si pomôcť a niektoré veci jednoducho nechajte v jeho rukách. Zvládol bez vás už tisíce rozhodnutí, prečo by nemal zvládnuť aj tie ďalšie? Keď v sebe podporíte nežnosť, jemnosť a zraniteľnosť rozprúdite tak aj svoju skrytú dámsku energiu.

Nezabúdajte samozrejme aj na mimoriadne dôležitú, starostlivosť. Aj keď muži nehľadajú do vzťahu svoju matku, ocenia ak sa o nich niekto s láskou postará. Milujú, keď im dakto pripraví večeru alebo keď im niekto poupratuje oblečenie. Okrem jeho úsmevu na tvári sa zmenia aj vaše vibrácie. Prinesiete si do života ďalší kúsok ženského vyžarovania a tadá! Vaša polovička sa na vás nebude vedieť vynadívať.

Byť ženou je neuveriteľná vzácnosť. Oproti mužom sme odlišné a niekedy dosť komplikované. Ale taktiež sme aj citlivé a jedinečné bytosti, na čo by sme rozhodne nemali zabúdať. Aj keď svoje odvážne polovičky vo svojich životoch potrebujeme, nezabúdajme aké poslanie si plníme my. Okrem silným žien sme v prvom rade dámy a jemné duše, ktoré sa niekde v hĺbke šialene túžia prejaviť. Tak šup, dovoľme im to!

ANKETA
Máte pocit, že vyžarujete dostatok ženskej energie?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 14:38