Nie len ženy chcú byť ocenené, túžia po tom aj naše polovičky.Dreamstime
StoryEditor

Nie len ženy chcú dostávať komplimenty. Oceňte svoje polovičky, toto túži počuť každý muž!

31.07.2024, 15:00
Vzťahy

Hovorí sa, že my ženy milujeme byť ocenené a ešte viac zbožňujeme dostávať komplimenty. Rady si vypočujeme pochvalu za to, čo sa nám podarilo alebo za to, ako dnes vyzeráme. Avšak pravdou je, že nie sme jediné, ktoré po niečom takomto túžia! Verte či nie, očakávajú to aj naše mužské polovičky. Aj keď to možno neprejavia tak výrazne ako my, doslova prahnú po určitých slovách. Neviete ako ich oceniť, alebo čo by najradšej počuli? Tieto rady sú rozhodne pre vás, nebojte sa ich použiť.

Počúvanie a trpezlivosť

My ženy zbožňujeme rozprávať. O čomkoľvek a kedykoľvek, tak to jednoducho je. A čo máme ešte radšej? Ak nás má kto počúvať a ak máme pri sebe niekoho trpezlivého a pozorného. Ak máte šťastie a váš partner vás zakaždým svedomito počúva, oceňte ho za to. Pokojne prejavte, že si vážite to, že vás vždy pozorne vníma a premýšľa nad tým, o čom hovoríte. Bude sa mu páčiť, aj keď vyzdvihnete jeho trpezlivosť. Pretože verte mi, nie vždy je to s nami jednoduché. A nie je vždy sa im chce počúvať naše banálne či neexistujúce problémy.

Bez dôvery to nepôjde

To, že sa môžeme niekomu zdôveriť bez obáv je veľká vzácnosť. Dôvera je jedným z najdôležitejších bodov akéhokoľvek partnerstva. Ak ju máte medzi sebou rozvinutú,  smelo o tom rozprávajte. Udeľte svojmu mužovi kompliment, že si vážite, že mu môžete bezhranične dôverovať. Vyjadrite aj to, že vám páči, že pred ním môžete povedať čokoľvek. Takýmito slovami váš vzťah ešte o niečo posuniete a rozhodne vás to posilní.

Vášeň a zápal

Muži sa často pre niečo nadchnú či doslova zapália. Či už ide o prácu alebo záľuby, v oboch prípadoch je to príťažlivé. Samozrejme, že to robíme aj my, dámy. Avšak na mužoch sa nám to páči o niečo viac, preto by sme to mali povedať nahlas. Veľmi sa mi páči, aký si pre svoju prácu zapálený. Páči sa mi, ako ťa táto aktivita napĺňa. Aj takto môžu znieť vety, ktoré rozhodne vyčaria úsmev na tvári. Tak čo, vyskúšate to?

Teraz je už viac než isté, že nie len ženy by mali dostávať komplimenty. Uvedomte si, že keď ich budete dávať rozhodne sa vám budú aj vracať. A len v takomto prípade sa vám podarí vytvoriť milujúci a dokonale harmonický vzťah. Tak teda, do toho!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 04:08