Láske niekedy treba pomôcť.
StoryEditor

Ako dosiahnuť, aby sa muž do vás zamiloval? Týchto 20 techník založených na psychológii vám pomôže

26.10.2022, 10:29
Vzťahy

Úprimne? Láska je niečo, čo sa dá pestovať do určitej miery. Najprv tam musí byť iskra záujmu, ale to, ako hlboko sa do vás niekto zamiluje, bude často výsledkom úsilia, ktoré obaja vynakladáte, aby sa ten pocit stal. Aj keď nikdy nemôžete prinútiť človeka, aby vás mal rád a nikdy by ste sa o to nemali snažiť nasilu. Existuje niekoľko tipov a rád na zoznamovanie založených na psychológii, ktoré vám môžu pomôcť ak iskrička preskočí.

Tieto psychologické „triky mysle“ sú dokonca preverené vedou. Podľa vzťahovej koučky Marilyn Sutherlandovej je skutočný milostný vzťah založený na úplnej dôvere a bezpečí. „Ak použijete triky mysle, aby ste prinútili muža, aby vás mal rád, pokiaľ si ich neosvojíte ako nové vzťahové návyky, pravdepodobne sa to vypomstí. Buďte úprimné," hovorí Sutherlandová. „Buďte úprimné v tom, kto sú vaši potenciálni životní partneri. Zvážte, ako sa k vám správajú, zvážte svoje potreby." 

Ak sa snažíte upútať jeho pozornosť a aby vás mal rád, vyskúšajte tieto tipy a techniky na zoznamovanie založené na psychológii.

1. Požiadajte ho o láskavosť

Štúdie ukázali, že ľudia majú tendenciu mať radi ľudí, ktorým robia láskavosť, aj keď ich spočiatku nenávideli.

2. Pochváľte ho, ale nie stále

Väčšina mužov nedostáva komplimenty často, takže keď počujú kompliment, majú tendenciu ho "zožrať". Jediným problémom je, že komplimenty strácajú svoj význam, ak ich počúvate stále. Kompliment maximálne raz za deň. To ho udrží v strehu.

3. Dlhší očný kontakt

Je to pravda. Štúdie zistili, že dlhší očný kontakt zvyšuje pravdepodobnosť, že sa dvaja ľudia do seba zamilujú. Muž, ktorý stojí za prelomovým výskumom na túto tému, sociálny psychológ Arthur Aron, hovorí: „Dva najväčšie faktory zamilovania sa prostredníctvom očného kontaktu sú po prvé druhá osoba je primerane vhodná a žiaduca pre vás. Po druhé, myslíte si, že by o vás mohol mať skutočný záujem.

4. Použite jeho meno

Oslovenie menom je hudbou pre uši. Počuť, že niekto hovorí vaše meno, je povzbudenie ega. Štúdie ukázali, že počutie vlastného mena má jedinečný vplyv na aktiváciu mozgu, pretože naše mozgy mimovoľne reagujú na zvuk našich vlastných mien, dokonca aj v stave, v ktorom nie sme schopní reagovať alebo konať nič iné.

5. Zrkadlite jeho gesta

Jedným z najbežnejších spôsobov, ako ľudia prejavujú spojenie s niekým, je nenápadné kopírovanie ich gest. Toto sa v skutočnosti robí na podvedomej úrovni, keď je to prirodzené. Psychológovia si všimli, že zrkadlením niekoho si skutočne môžete vytvoriť užšie puto. Aj keď tieto gestá robíte úplne vedome.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. júl 2024 13:47