Tieto znamenia patria k najnevernejším.dreamstime
StoryEditor

Sú prelietavé a vernosť im robí problém: Toto sú najnevernejšie znamenia zverokruhu

06.02.2024, 09:00
ASTRO

Síce môže podvádzať každý, a to bez ohľadu na to, v akom znamení sa narodil, nevera nepatrí k najlepším vlastnostiam a existujú znamenia, ktoré zvyknú byť naozaj prelietavé. Okrem toho, že im vernosť robí problém, nevedia odolať pokušeniu. Pozrite sa, kto z horoskopu sa radí k najnevernejším znameniam.

Lojalita je vo vzťahu veľmi dôležitá. Bohužiaľ, zatiaľ, čo niektorým partnerom môžete plne dôverovať, existujú aj takí, ktorí majú s vernosťou veľký problém. Nielenže sú prelietavé, ale radi neveru skrývajú alebo nepovažujú za zlú. Ak túžite vedieť, na koho si dať pozor a od koho môžete očakávať podvod, čítajte ďalej. Tieto znamenia zverokruhu patria k najnevernejším.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú energickí, impulzívni a vášniví. Keďže túžia po tom, aby neustále zažívali nové veci a nevedia vydržať na jednom mieste, často nie sú schopní odolať krátkodobým románikom. Práve z tohto dôvodu je pre nich vernosť vo vzťahoch veľkým problémom. Našťastie, klamať svojmu partnerovi nebudú, takže sa nemusíte báť, že by neveru chceli pred vami skrývať. 

Blíženci

Blíženci sú spoločenskí, intelektuálni a pracovití. Vo vzťahoch však zvyknú byť neverní. Dôvodom je najmä fakt, že nedokážu odolávať okolitým pokušeniam, pri ktorých zabúdajú na zranené city partnera. Nerobia to však naschvál. Jednoducho, chcú len skúšať nové veci a spoznávať nových ľudí. Dajte si však pozor, pretože v skrývaní nevery sú veľmi dobrí. 

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelca takisto patria k neverným znameniam zverokruhu. Keďže túžia po slobodnom živote, milujú dobrodružstvá a nové veci, aj keď sú vo vzťahu, nebránia sa krátkodobým románikom. Bohužiaľ, robia to len preto, že s nimi ich polovička nechce experimentovať a skúmať nové zážitky. 

Ryby

Síce by ste to možno na ľudí narodených v znamení Ryby nepovedali, no ani oni sa nebránia nevere vo vzťahu. Radi totiž flirtujú a komunikujú s opačným pohlavím, no len málokedy si uvedomia, že zašli až príliš ďaleko. takýmto spôsobom tak musia pred partnerom zakrývať neveru a keďže nechcú zraniť jeho city, klamú dovtedy, kým sa dá. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:10