Nie len ženy chcú byť ocenené, túžia po tom aj naše polovičky.Dreamstime
StoryEditor

Nie len ženy chcú dostávať komplimenty. Oceňte svoje polovičky, toto túži počuť každý muž!

31.07.2024, 15:00
Vzťahy

Hovorí sa, že my ženy milujeme byť ocenené a ešte viac zbožňujeme dostávať komplimenty. Rady si vypočujeme pochvalu za to, čo sa nám podarilo alebo za to, ako dnes vyzeráme. Avšak pravdou je, že nie sme jediné, ktoré po niečom takomto túžia! Verte či nie, očakávajú to aj naše mužské polovičky. Aj keď to možno neprejavia tak výrazne ako my, doslova prahnú po určitých slovách. Neviete ako ich oceniť, alebo čo by najradšej počuli? Tieto rady sú rozhodne pre vás, nebojte sa ich použiť.

Bez mužov by sme fungovali asi len ťažko. Perfektne nás dopĺňajú a my ich jednoducho potrebujeme. Rovnako ako my rady počúvame, že vyzeráme skvelo, alebo že sme šikovné, chcú to vedieť aj oni. Napriek tomu, že majú zväčša tvrdšie povahy, niekde v hĺbke duše sme si podobní. Toto sú komplimenty, ktoré ich neuveriteľne  pohladia.

Si tak šikovný a odhodlaný

Chlapi milujú, ak náš môžu inšpirovať. Preto sa hovorí, aby sme ich jednoducho nechali prejaviť sa, pretože to potrebujú. Jedným z dokonalých komplimentov je teda to, ak pochválite jeho odhodlanie či šikovnosť. Pokojne vyjadrite, že vás svojím zručným konaním inšpiruje. Nebojte sa vyzdvihnúť ani to, že je zručný, dynamický či praktický. Pohladíte tým mužské ego a pánom sa to nepochybne bude poriadne pozdávať.

Pokoj a komfort

Poznáte ten pocit, keď sa pri vašej polovičke cítite dokonale pokojná a šťastná? Je to jednoducho tak. Z mnohých mužov vyžaruje nákazlivý pokoj, ktorý nás nekonečne priťahuje. A oni si to rozhodne uvedomujú! Nebojte sa im to povedať a v prvom rade, oceňte to! Povedzte mu, že si vážite jeho pokojné naladenie a že jeho prítomnosť vás upokojuje. Chceli by počuť aj to, že sa pri ňom cítite komfortne a že si neviete predstaviť by s nikým iným.

Humor je liek

Muži zvyknú často robiť žarty a my z nich ideme do kolien. Či už si to priznáme alebo nie, mužský humor je dosť sexy a nás nikdy neprestane baviť. Naše milované polovičky si to uvedomujú a veľmi túžia po tom, aby sme ich za to pochválili. Samozrejme, značným uznaním je aj náš smiech. Ideál však docielime, ak k nemu pridáme aj slová ako: Milujem tvoj humor alebo Vždy sa vďaka teba poriadne nasmejem! Verte mi, mužom týmto zalichotíte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 08:03