Muži sa často prezradia, že im ich polovičky poriadne chýbajú.Dreamstime
StoryEditor

Chýbam mu alebo na mňa zabudol? Toto prezradí každého muža, bez výnimky!

24.07.2024, 07:00
Vzťahy

V dnešnom uponáhľanom svete, kde sú vzťahy často skúšané vzdialenosťou a časovými obmedzeniami, je dôležité rozpoznať, kedy vášmu partnerovi skutočne chýbate. Niektoré signály sú zjavné, iné menej. Avšak rozhodne všetky ukazujú, že ste v jeho mysli a srdci! Možno sa v nich nájdete po boľavom rozchode, možno v rámci vzťahu na diaľku. V akejkoľvek situácií ste, je dôležité vedieť hlavne na čom ste.

Sociálne siete či fotky

Rovnako by sme mohli spomenúť aj sociálne siete, ktoré s venovaním nášho času iným osobám detailne súvisia. Často sa stáva, že páni nevedia zo žien, ktoré im chýbajú spustiť oči. A robia to celkom nápadne. Komentujú vám fotky, sledujú všetky vaše príbehy a často vám napíšu nejakú tú správu. Absolútne zreteľne sa tým odhaľujú a my presne vieme, o čo tu ide.

Toto správanie praktizuje mnoho mužov, a to najmä po rozchode. Myslia si, že vo vás vyvolajú smútok či chuť vrátiť sa k nim naspäť. Začnú vám posielať staré fotky, bývalé zamilované správy alebo akékoľvek iné sebecké materiály. Ich zámery sú však zväčša úplne zbytočné. Jediné, čo sa im podarí docieliť je to, že ich na plnej čiare odhalíte. Zistíte, že im jednoducho chýbate. A smútok či spomínaný návrat? Na ten môžu rovno zabudnúť.

Ako sa mení jeho nálada?

Posledný znak si nemusíte všimnúť ihneď, avšak ak budete pozorné, podarí sa vám to. Ide o pánsku náladu. Prirodzene sa totižto mení podľa toho, či im chýbame alebo nie. Ak ste si všimli čo i len jemný náznak sklamania, ak sa vaše rande zruší, chýbate mu. Ak vidíte, že je často smutný keď sa nevidíte, ide o to isté. S jeho naladením súvisí aj to, že pri každom stretnutí je ochotný vás bez prestania počúvať. To by predsa nerobil, ak by sa na vás netešil alebo ak by ste mu predtým nechýbali, no nie?

My ženy si často myslíme, že sme absolútne bezchybne čitateľné. Avšak pravdou je, že aj mužov dokážeme rozlúštiť. Aj keď to nie je jednoduché, ak sa posnažíme, určite sa nám to podarí!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 21:18