Muži sa často prezradia, že im ich polovičky poriadne chýbajú.Dreamstime
StoryEditor

Chýbam mu alebo na mňa zabudol? Toto prezradí každého muža, bez výnimky!

24.07.2024, 07:00
Vzťahy

V dnešnom uponáhľanom svete, kde sú vzťahy často skúšané vzdialenosťou a časovými obmedzeniami, je dôležité rozpoznať, kedy vášmu partnerovi skutočne chýbate. Niektoré signály sú zjavné, iné menej. Avšak rozhodne všetky ukazujú, že ste v jeho mysli a srdci! Možno sa v nich nájdete po boľavom rozchode, možno v rámci vzťahu na diaľku. V akejkoľvek situácií ste, je dôležité vedieť hlavne na čom ste.

To, že niekomu chýbame môžeme vnímať rôzne. Ak sme v šťastnom vzťahu, je jasné, že nás to poteší. Ak sme naopak po dlhej dobe oddelení, pravdepodobne si smútok druhého človeka nechceme priznávať. Možno ste práve v štádiu, že váhate či vášmu osudnému mužovi chýbate alebo ste mu ukradnutá. Tu je niekoľko náznakov, ktoré prezradia aj tie najodolnejšie duše.

Volania a správy

Prvý znak je pomerne očividný. Sú ním opakované hovory a správy. Ak váš partner neustále hľadá spôsoby, ako s vami komunikovať, je to jasný znak, že mu chýbate. Časté telefonáty, textové správy alebo video hovory ukazujú jeho túžbu byť v stálom kontakte a vedieť, ako sa máte. Ak by ste mu nechýbali a netúžil by vedieť detaily o vašom živote, nerobil by to. Ak ste teda spozorovali toto znamenie, viete presne na čom ste.

Toto prezradí všetkých

Toto znamenie je o niečo nenápadnejšie, avšak aj tak mimoriadne podstatné. Hovoríme o vyjadrovaní citov. V prípade mužov to nie je také jednoduché, ako u nás, žien. Ak ste spozorovali, že váš či už súčasný alebo bývalý partner začal veľmi často hovoriť o pocitoch a o emóciách, možno práve toto je príčinou. Je možnosť, že mu niekde v hĺbke duše chýbate a svoj smútok sa snaží filtrovať práve takouto komunikáciou.

S pocitmi súvisí aj snaha zorganizovať spoločné stretnutia či výlety. Všimli ste si, že často hovorí o tom, že s vami chce byť alebo spomína na chvíle, ktoré ste spolu strávili? Alebo dokonca často vymýšľa, kam by ste si spolu mohli vyraziť? Ak stále hľadá spôsoby na spoločné trávenie času, prezradil sa. Chýbate mu a on vôbec netuší ako z tohto začarovaného kruhu vyviaznuť.

ANKETA
Všimli ste si niekedy na mužovi, že mu chýbate?

Pozornosť nadovšetko

Toto slovo miluje asi väčšina z nás. Často po pozornosti túžime, vyhľadávame ju a nepochybne si ju užívame. Ak nám ju niekto venuje v plnom nasadení, sme v raji. Aj keď nie vždy si to priznáme! Toto jednoduché slovo prezrádza mnoho aj o mužských pocitoch. Ak vám venujú všetok svoj čas a plnohodnotne si ho na vás vyhradzujú, znamená to jediné. Jednoducho si to bez vás nedokážu predstaviť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 14:26