Pozorne skúmajte mužov, niektoré znaky o nich veľa prezradia.Dreamstime
StoryEditor

Ruky, oči či správanie. Tieto znaky odhalia dokonalých milencov

23.07.2024, 20:00
Vzťahy

Sex je neoddeliteľnou, a samozrejme príjemnou súčasťou akéhokoľvek vzťahu. Či už si to priznáme alebo nie, na každého nového partnera nazeráme s určitými očakávaniami. A prirodzene aj so sexuálnymi túžbami. Odhadnúť, či si budete rozumieť aj v posteli nemusí byť jednoduché. Existuje však niekoľko znakov, ktoré vám to uľahčia. Vďaka nim si môžete byť stopercentne isté, že váš vysnívaný partner bude bodovať aj po tejto stránke.

Skvele bozkáva

Ďalší znak, ktorý prezradí dokonalého milenca sú jeho bozky. Toto je absolútna klasika. Ak vás dokáže muž vášnivo a oddane bozkávať kdekoľvek, bude to robiť aj v posteli. Výhodou je, ak sa nebojí použiť svoj jazyk alebo striedať techniky.  Je pravdepodobné, že tieto snahy sa prenesú aj do iných sfér. A vám sa budú každý večer podlamovať kolená!

Nikam sa neponáhľa

Ak ste spozorovali, že vaša milovaná polovička sa vo svojom živote nikam neponáhľa a na všetko si vyhradí dostatok času, vyhrali ste. Tento znak o ňom hovorí, že v posteli bude skutočný profesionál. Čas pre neho nebude podstatný a dopraje vám ho presne toľko, koľko potrebujete. Nebude na vás v ničom tlačiť.  Všetko si budete môcť detailne premyslieť a následne si to užiť na plné obrátky.

Nezabúdajte na očný kontakt

Toto robia mnohí muži, špeciálne tí, ktorí vedia aj čo bude nasledovať. Udržiavajú s vami intenzívny očný kontakt a málokedy ho z vás stiahnu.  Máte niekedy pocit, že jeho oči vás doslova prepichujú a že sa postupne vďaka nim takmer roztápate? Ak to robí počas bežných dní, niet pochýb o tom, že to bude robiť aj v posteli. Čo bude pre vás nepochybne vzrušujúce a vaše intímne momenty to posunie na vyššiu úroveň.

Tak čo, spozorovali ste v týchto nenápadných znakoch vášho ideálneho partnera? Ak áno, zaručene si budete spoločne užívať príjemné momenty. Ak nie, nezúfajte. Dokonalý milenec môže byť aj keď tieto znaky nespĺňa. Je už len na vás  v ňom túto danosť odhaliť a rozvíjať najviac ako je to možné!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:52