Tieto veci na nás muži milujú.dreamstime
StoryEditor

My ich neznášame, no muži ich milujú: Neuveríte, aké maličkosti si na vás partner váži viac než vy samotné

23.07.2024, 17:30
Vzťahy

Ženy sú stále s niečím nespokojné, a to najmä čo sa týka vzhľadu. Jednu trápia veľké stehná, inú neforemný nos či celulitída. Mali by ste však vedieť, že hoci vy tieto veci neznášate, váš partner ich na vás možno tajne miluje. Pozrite sa, čo na nás muži zbožňujú, aj keď to my nenávidíme.

Síce existuje množstvo vecí, ktoré muži na ženách veľmi radi nemajú, rovnako tak sa dajú nájsť aj také, ktoré na nás priam zbožňujú. Nemusí sa však jednať len o veci, ktoré na sebe milujete aj vy. Často na nás totiž muži obdivujú maličkosti, ktoré si vy buď nevšímate alebo ich naopak na sebe nenávidíte. Pozrite sa, čo na vás má partner rád, zatiaľ čo vy to neznášate. 

Malé či veľké, je to jedno

Mnohé ženy často riešia nedokonalosti na svojom vzhľade. Mali by ste si však uvedomiť, že zatiaľ, čo vy preklínate prírodu kvôli malým prsiam či väčšiemu pozadiu, váš partner miluje jedno aj druhé. Je teda úplne jedno, akú veľkosť podprsenky nosíte. Váš partner vás predsa miluje také, aké ste a malé prsia tak považuje za vašu prednosť, nie defekt. 

Pár kíl navyše

Skrývate sa za vrstvy oblečenia alebo sa bojíte obliecť do plaviek kvôli kilám navyše? Robíte chybu. Nielenže tak nepôsobíte sebavedomo, ale vytvárate si problémy vo vzťahovej a intímnej oblasti. Váš partner si však nadbytočné kilogramy nevšíma, ale naopak ich na vás zbožňuje. Prestaňte sa preto skrývať a začnite mať rady svoju postavu od hlavy až po päty. 

Od prírody

Možno chcete pod mejkap skryť nepeknú vyrážku alebo sa len túžite cítiť krajšie, no mali by ste si zachovať svoju prirodzenosť. Vášho partnera predsa nezaujíma odtieň rúžu, čierne linky ani farebné očné tiene. Jeho zaujíma všetko to, čo sa nachádza pod tým. Zabudnite preto na šminky a stavte na prirodzený vzhľad. 

Malé bodky na tvári

Narodili ste sa s pehami, za ktoré sa hanbíte? Budete sa čudovať, no v súčasnosti panuje trend falošných pieh, ktoré si môžete nakresliť, vytetovať alebo nastriekať sprejom na tvár. Prečo by ste sa teda mali hanbiť za niečo, čo je dnes IN? Páčiť sa to však bude nielen spoločnosti, ale aj vášmu partnerovi.  

Na účese nezáleží

Strávite dlhé hodiny pred zrkadlom s vytváraním toho najlepšieho účesu, no keď vyjdete von a prejdete pár krokov, vietor či dážď zničí všetko vašu snahu. Ak trápi tento problém aj vás, mali by ste vedieť, že váš muž to vôbec nerieši. Jeho absolútne netrápi či máte drdol alebo krásne vlny. Oveľa viac sa mu páči hrať sa s vašimi vlasmi napríklad pri milovaní. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:22