Vedci zistili, že erotické fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín.Dreamstime
StoryEditor

Po čom v posteli tajne túžite? Vedci odhalili sedem najbežnejších erotických fantázii, ktorá je tá vaša?

19.07.2024, 17:00
Vzťahy

Sex je neoddeliteľnou súčasťou každého vzťahu. Či je vášnivý, pomalý, rozmanitý alebo dynamický to už záleží od individuálneho vkusu. Každá dvojica to má rada inak a samozrejme aj tu platí pravidlo, že fantázii sa medze nekladú! Vedci však prišli na to, že sexuálne fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín. Každá z nich je úplne iná a dokáže o vás prezradiť poriadne zaujímavé veci. Tak čo, ktorá je tá vaša?

5. Čo tak byť niekým iným?

Piata fantázia je asi jednou z najkreatívnejších. Ide o takzvaný roleplay alebo cosplay. Znamená to doslova prebratie inej identity a v prípade cosplay, prezlečenie sa do inej osoby. Znie to komplikovane, ale v praxi je to celkom jednoduché. S druhou osobou sa akoby zahrávate a predstavujete si, že ste v skutočnosti niekým celkom iným. Môže ísť o jednoduché,,povolania“, v tomto prípade je to absolútne na vás. Odborníci sa zhodujú, že ak táto túžba prevláda v rozumnej miere, je to v poriadku. Ak sa však preklopí do fanatizmu a osoby nechcú mať sex inak ako v tejto podobne, niečo v norme nie je.

6. Romantika je základ

Táto kategória je oproti predošlým úplne iná a zároveň asi najobľúbenejšia. Ide o klasickú romantiku. Táto oblasť sa nedá presnejšie vymedziť, pretože pod daným pojmom si každý z nás predstaví niečo iné. Pre niekoho predstavuje jemné hladkanie, vášnivú predohru alebo sex so zapojením všetkých zmyslov. Je to skutočne pestré a tento okruh je veľmi široký. Vedci dokázali, že k takémuto prepojeniu postupom rokov smeruje čoraz viac a viac ľudí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 01:31