Vedci zistili, že erotické fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín.Dreamstime
StoryEditor

Po čom v posteli tajne túžite? Vedci odhalili sedem najbežnejších erotických fantázii, ktorá je tá vaša?

19.07.2024, 17:00
Vzťahy

Sex je neoddeliteľnou súčasťou každého vzťahu. Či je vášnivý, pomalý, rozmanitý alebo dynamický to už záleží od individuálneho vkusu. Každá dvojica to má rada inak a samozrejme aj tu platí pravidlo, že fantázii sa medze nekladú! Vedci však prišli na to, že sexuálne fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín. Každá z nich je úplne iná a dokáže o vás prezradiť poriadne zaujímavé veci. Tak čo, ktorá je tá vaša?

Sexuálni experti sa zhodujú na tom, že na našich fantáziách nie je vôbec nič zlé. Práve naopak. Sú absolútne prirodzené a normálne, dokonca je zdravé nejaké mať. Otázkou skôr zostáva o čom snívate alebo čo by ste v posteli chceli vyskúšať. Prianí existujú skutočne tisíce, avšak viacerí profesionáli sa zhodli na tom, že nie je až také náročné ich zovšeobecniť a podeliť. Vytvorili preto sedem skupín, ktoré jednoznačne víťazia naprieč celým svetom. Ak nemáte jasno v tom, ktorá je tá vaša, poďte to zistiť!

1.Sex s viacerými partnermi

Prvá je pomerne známa a populárna fantázia. Mnoho ľudí sníva o tom, že okrem intímneho sexu so svojou polovičkou zažijú aj taký, na ktorom sa bude podieľať o niečo viac ľudí. Profesionáli dokázali, že po tomto túži viac ako polovica populácie! V Kanade o tom fantazíruje dokonca 64% ľudí. A to už je skutočne vysoké číslo!  Muži si zväčša predstavujú styk s viacerými ženami, v dámskom prípade je to naopak. Ženy prirodzene túžia vyskúšať sex s väčším počtom mužov. Ak ste sa v tejto fantázii nenašli, nezúfajte. Je ich pred nami ešte celkom dosť.

2. Stará dobrá dominancia

Tento krát predstavujeme asi najbežnejšiu fantáziu, pripomínajúcu 50 odtieňov sivej alebo romantickú sériu After. Milióny žien tajne fantazírujú o mužskej dominancii. Pod týmto pojmom rozumieme trochu agresívny, animalistický sex, v ktorom vám dominuje silný, sebavedomý muž. Aj keď to možno nepriznáme, z tejto predstavy ide väčšina z nás do kolien! Faktom je, že aj muži často snívajú o dominantnej žene. V takomto prípade je to už iba o vzájomnej dohode a tom, čo dvojici najviac vyhovuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 16:06