Vedci zistili, že erotické fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín.Dreamstime
StoryEditor

Po čom v posteli tajne túžite? Vedci odhalili sedem najbežnejších erotických fantázii, ktorá je tá vaša?

19.07.2024, 17:00
Vzťahy

Sex je neoddeliteľnou súčasťou každého vzťahu. Či je vášnivý, pomalý, rozmanitý alebo dynamický to už záleží od individuálneho vkusu. Každá dvojica to má rada inak a samozrejme aj tu platí pravidlo, že fantázii sa medze nekladú! Vedci však prišli na to, že sexuálne fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín. Každá z nich je úplne iná a dokáže o vás prezradiť poriadne zaujímavé veci. Tak čo, ktorá je tá vaša?

3. Čoraz viac populárny, voyerizmus

Hovorí vám niečo slovo voyerizmus? Ide o tendenciu, pri ktorej pozorujete iných ľudí, tento krát pri sexe, a príde vám to vzrušujúce. Podľa štúdie niečo také vzrušuje viac ako polovicu mužov! Na druhej strane je potvrdené, že aj pozorovaní ľudia si tento proces neuveriteľne užívali. Výhodné to teda bolo pre obe strany. Ako ste na tom vy? Príde vám vzrušujúce pozorovať niekoho počas milovania? Ak áno, dokonale patríte práve do tretej erotickej fantázie.

4. Vzrušujúci sex na verejnosti

Túto fantáziu nepochybne potvrdia viaceré ženy, ale aj muži. Hovoríme o sexe na verejnosti, ktorý dvojice láka asi odjakživa. Vzrušujúce prepojenie plné adrenalínu, pri ktorom sa snažíte, aby vás nikto nevidel, ale zároveň si to užívate na sto percent. To znie celkom pútavo, nie? Mnoho dvojíc dokonca potvrdilo, že ich napĺňa, ak ich pri tom niekto odhalí alebo sleduje. Jednoducho sa im páči ak sú v centre pozornosti a očividne, niektorým za každú cenu!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 03:30