Vedci zistili, že erotické fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín.Dreamstime
StoryEditor

Po čom v posteli tajne túžite? Vedci odhalili sedem najbežnejších erotických fantázii, ktorá je tá vaša?

19.07.2024, 17:00
Vzťahy

Sex je neoddeliteľnou súčasťou každého vzťahu. Či je vášnivý, pomalý, rozmanitý alebo dynamický to už záleží od individuálneho vkusu. Každá dvojica to má rada inak a samozrejme aj tu platí pravidlo, že fantázii sa medze nekladú! Vedci však prišli na to, že sexuálne fantázie možno rozdeliť do siedmich skupín. Každá z nich je úplne iná a dokáže o vás prezradiť poriadne zaujímavé veci. Tak čo, ktorá je tá vaša?

7. Erotika s rovnakým pohlavím

Posledná erotická fantázia sa u ľudí vyskytuje najmenej. Ide o rodové stieranie stereotypov, alebo ľudovo povedané, o sex s rovnakým pohlavím. Mnoho žien napríklad fantazíruje o tom, že by chceli skúsiť pohlavný styk so ženou. Majú pocit, že navzájom dokonale rozumejú svojím potrebám a vedia presne čo, kedy a ako robiť. V prípade mužov sú percentá oveľa nižšie. Aj keď sa nájdu heterosexuálni muži, ktorí by chceli zažiť takéto pocity s rovnakým pohlavím, je ich menej ako v prípade dám.

Tak čo, našli ste skupinu, do ktorej patríte? Ak sa vám to zatiaľ nepodarilo, je to úplne v poriadku. Vedci neustále pracujú na výskume ďalších. Možno tú vašu vysnívanú ešte neobjavili. V inom prípade, ak ste sa okamžite kategorizovali, gratulujeme. Viete totižto presne čo od vášho intímneho života očakávate. Teraz už vám zostáva len o vašich potrebách jasne a zreteľne hovoriť, aby im rozumela aj vaša polovička. A ak sa vám to podarí, máte nepochybne vyhraté!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 18:03