Sex na verejnosti vás môže stáť draho.dreamstime
StoryEditor

V niektorých krajinách vás sex na verejnosti môže vyjsť poriadne draho. Pripravte sa!

02.07.2023, 08:00
Vzťahy

Dovolenky sú spojené s oddychom a s časom, ktorého máte zrazu viac nie len pre seba, ale aj pre svojho partnera. Dostatok času a uvoľnená atmosféra praje aj sexuálnym radovánkam. No nezabúdajte aj na riziká a pravidlá, ktoré by ste nemali podceňovať.

Či už si plánujete užiť dovolenku v páre, s rodinou, alebo sa chystáte na babskú jazdu s kamarátkami, sex vám zrejme nebude chýbať.

Ochrana

Ak patríte k tým, ktorí si chcú dovolenku užiť po všetkých stránkach, sex bude zrejme neodlúčiteľnou súčasťou vašej dovolenky. V tomto prípade by ste mali v prvom rade myslieť na bezpečnosť a ochranu. Jasné, že letné flirty jednoducho k dovolenke patria, no nech to všetko zostane predovšetkým v príjemnej rovine. Spomínať na dovolenku s pohlavnou chorobou, alebo neželaným otehotnením zrejme nechcete.

Radšej v súkromí

Hoci sú Francúzsko, Španielsko či Taliansko vyspelé štáty ktoré majú v mnohých smeroch liberálny postoj, sex na verejnosti tú má takmer nulovú toleranciu. Predsa len sú to kresťansky založené štáty, no nesúvisí to len s tým. Ak ste si teda vysnívali romantický sex na pláži, pozor na to, aby vás táto rozkoš nestála pekných pár stoviek, v niektorých prípadoch dokonca tisícok Eur. A aby toho nebolo málo, môžete si svoj pobyt vo vysnívanej destinácii aj predĺžiť. No za mrežami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:39